Ώρα για αντίδραση

O Ντίνος Μήτογλου πάτησε χθες παρκέ για λιγότερο από 8 λεπτά και όπως είναι λογικό δεν μπόρεσε να πετύχει 8 πόντους. Περίμενα ότι ο Γιώργος Βόβορας θα λάβει υπόψιν του την κούραση των παικτών του από τις δύο παρατάσεις στον αγώνα με τη Ρεάλ όσον αφορά τη διαχείριση του χρόνου συμμετοχής, ωστόσο δεν το έκανε και έτσι η επιλογή δεν επιβεβαιώθηκε…

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Όλες οι πληροφορίες για τo ποτε ανοιγουν τα καζινο

Σήμερα θα ασχοληθούμε και πάλι με την EuroLeague και τον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τη Βαλένθια. Οι Σέρβοι προέρχονται από απρόσμενη ήττα στην έδρα τους από την Άλμπα Βερολίνου, σε ένα ματς που έδειχνα να ελέγχουν, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν. Γενικά, ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι σε καλό «φεγγάρι», καθώς μετράει μαζεμένες ήττες, οι περισσότερες εκ των οποίων ήρθαν, όμως, στο τέλος και θεωρώ ότι η πραγματική εικόνα του δεν αντικατοπτρίζεται από τη θέση του στην κατάταξη.

Η Βαλένθια από την άλλη, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις απουσίες του Ολυμπιακού (Παπανικολάου, Πρίντεζης) και πήρε μια σπουδαίας σημασίας νίκη στο ΣΕΦ. Οι παίκτες του Χοάν Πονσαρνάου, πάντως, έχουν δείξει φέτος ότι δυσκολεύονται να κρατήσουν υψηλά επίπεδα απόδοσης σε δύο κολλητά παιχνίδια, κάτι που έχει παραδεχθεί στις δηλώσεις του και ο προπονητής τους.

Πιστεύω ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα τα δώσει όλα για να τελειώσει τη «διαβολοβδομάδα» με τουλάχιστον μία εντός έδρας νίκη σε δύο παιχνίδια. Μπορεί να βάλει δύσκολα στη Βαλένθια με τον σκληρό τρόπο παιχνιδιού και θεωρώ ότι θα τα καταφέρει. Παίρνω τον άσο στο 2.25.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για τη Euroleague στο Foxbet.

To Top