Ώρα για κέρδη στα ντέρμπι της Ευρώπης…

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους τους στοιχήματος.. Αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το κουπόνι μας την Κυριακή με τις«Μπόμπες» να τραβούν πάνω τους τα βλέμματα καθώς από την ανάλυση των αναμετρήσεων προκύπτουν πολλές και «γερές» εκπλήξεις. Αρχίζουμε με τον αγώνα της Σούπερ Λιγκ ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πλατανιά.

Επιλέξαμε το over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.41 με το ίδιο σκεπτικό που χθες είχαμε επιλέξει το over 2.5 γκολ στον αγώνα ΟΦΗ – Πανιώνιος (2-1 τελικό σκορ που πλήρωσε 2.76). Οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερη ομάδα και γενικά σκοράρουν εντός έδρας πολύ εύκολα. Απο την άλλη ο Πλατανιάς, ένα μαχητικό σύνολο υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη, δυσκολεύει όλες τις ομάδες και βρίσκει εύκολα δίχτυα. Συνεχίζοντας στην κατηγορία «Μπόμπες» βρίσκουμε δύο πορτογαλικές εκπλήξεις.

Το Χ2 της Ζιλ Βιθέντε με αντίπαλο την Εστορίλ σε απόδοση 1.93 και το Χ2 της Ολανένσε σε απόδοση 1.91. Στην πρώτη αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία και το σημερινό ματς είναι μία καλή ευκαιρία, ώστε να πάρουν μία τονωτική ένεση ψυχολογίας.

Στον άλλον αγώνα αναμετρούνται δύο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες με την Ολανένσε να ψάχνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την κακή αγωνιστική κατάσταση της Μαρίτιμο, κάτι που διαθέτει την ομάδα για να το κάνει. Στο Βέλγιο πάμε με το 1Χ στο ντέρμπι του Μπριζ ανάμεσα στη Σερκλ και την Κλαμπ σε απόδοση 2.25, ενώ έκπληξη προβλέπουμε και στον αγώνα της Παρί που παίζει εκτός έδρας με την Μπορντό με το 1 DNB (Draw No Bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) να προσφέρεται στο 2.55.

Τέλος για την Primera Division έχουμε επιλέξει το over 3.5 γκολ στην αναμέτρηση Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης, που παραδοσιακά μπαίνουν αρκετά τέρματα και γίνεται ανοικτό παιχνίδι.

Στα «Μονά» τώρα ξεχωρίζει ο αγώνας Αλμερία – Μπαρτσελόνα Β’ όπου πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.25. Η Αλμερία είναι 3η στη βαθμολογία και με δεδομένο πως οι δύο μνηστήρες για την πρώτη θέση αγωνίστηκαν χθες, σήμερα έχει την ευκαιρία να νικήσει την Μπαρτσελόνα Β και να κάνει το βαθμολογικό άλμα. Στη Football League έχουμε επιλέξει τον Άσσο της Δόξας Δράμας με αντίπαλο τον Θρασύβουλο σε απόδοση 1.70, ενώ «Ασσο» βλέπουμε και στην αναμέτρηση Τζένοα – Κατάνια σε απόδοση 2.40. Στη Δράμα η Δόξα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει την 4η νίκη της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, καθώς υποδέχεται ένα καταρρακωμένο Θρασύβουλο, σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο. Από την άλλη η Τζένοα έχει ενισχυθεί αρκετά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και με νέα… αέρα θέλει να πάρει το τρίποντο στο «σπίτι» της και ανέβει βαθμολογικά. Κλείνουμε την κατηγορία «Μονά» με το Goal/Goal στην αναμέτρηση Βαγιαδολίδ – Σαραγόσα σε απόδοση 1.91.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 4 αγώνες σε σύστημα 2-4 (7 στήλες x 9€) και συνολικό ποντάρισμα 63€. Δείτε αναλυτικά τα σημεία:

Οσασούνα – Ντεπορτίνο Λα Κορούνια 2 DNB (2.70)

Baγιαδολίδ – Ζαραγόσα 1 (2.10)

Φορτούνα Ντ. – Άουγκσμπουργκ 1 (2.43)

Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 1 DNB (2.70)

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά ταΠρογνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, ΠοδόσφαιροΜπάσκετ και Tennis, ενημερωθείτε για τα Aποτελέσματα  Στοιχήματος , συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε.

To Top