Ώρα για ποδόσφαιρο! Πρώτο φιλικό του Άρη σήμερα (18.00) με την Πιρίν!

Το σημερινό (18.00) φιλικό του Άρη στο γήπεδο του Πράβετς με την Πιρίν, ομάδα πρώτης κατηγορίας από τη Βουλγαρία, γίνεται περισσότερο για ξεμούδιασμα, για να αποκτήσουν οι παίκτες μια πρώτη επαφή με το παιχνίδι μετά από μήνες αγωνιστικής απραξίας και όχι τόσο για συμπεράσματα. Ίσως το τελευταίο να έχει μια βάση για τους υπό δοκιμήν Σταμποζλίεφ και Αχείμαστο.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου γνωρίζει πολύ καλά πως δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την πορεία της ομάδας από το πρώτο φιλικό. Θέλει να δει την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του, κυρίως το ποδοσφαιρικό ένστικτό τους, γιατί άλλωστε ελάχιστες προπονήσεις σε επίπεδο τακτικής έχουν γίνει και επίσης δεν έχει συμπληρωθεί το ρόστερ.

Είναι βέβαιο ότι θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες, αν και δύσκολα θα προλάβουν να αγωνιστούν όλοι όσοι βρίσκονται στην αποστολή.

Θα εστιάσει την προσοχή του στους δύο παίκτες που βρίσκονται από χθες στο Πράβετς και δοκιμάζονται, γιατί αυτοί όντως πρέπει να δείξουν άμεσα ότι μπορούν να βοηθήσουν, αλλά πέραν τούτου, ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί καθαρά προπονητικού χαρακτήρα το πρώτο φιλικό.

 

To Top