Ώρα για το… δώρο (πρόκριση) των Χριστουγέννων!

Οι δικαιολογίες τέλος. Τα λάθη τέλος. Τα ψέματα τέλος. Κυρίως όμως τέλος τα πισωγυρίσματα. Ο Άρης απόψε ταξιδεύει στην Κομοτηνή με μοναδικό σκοπό τη νίκη. Τη νίκη πρόκριση. Οι «κίτρινοι» μπαίνουν απόψε στην… αρένα του ΔΑΚ Κομοτηνής (19:00, PRESSARIS-ΟΤΕ TV), με μοναδικό στόχο να «κλειδώσουν» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλου Ελλάδας. Με οποιοδήποτε τρόπο. Με οποιοδήποτε κόστος.

Οι ποδοσφαιριστές του Μίχαλ Πρόμπιερζ, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πόσες… κανάτες πικρά ποτήρια έχουν μοιράσει στον κόσμο τους, ξέρουν και τι σημαίνει οτιδήποτε άλλο, πλην της πρόκρισης. Ήρθε η ώρα να «εισπράξει» ο κόσμος το… δώρο των Χριστουγέννων.

Παιχνίδι χωρίς γυρισμό

Το σημερινό ταξίδι του Άρη δεν έχει γυρισμό, αν αυτός δε θα έχει ως λάφυρο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ομάδα έχει πληρώσει ουκ ολίγες φορές τη φετινή της αγωνιστική αδράνεια και αν υπολογίσει κανείς και τη μεγάλη βαθμολογική υποχώρηση, η διάκριση μέσω του Κυπέλου, ίσως αποτελεί και μονόδρομος.

Απέναντί του ο Άρης θα βρει τον Πανθρακικό (που του έχει κάνει τη… στραβή πριν έξι χρόνια) και θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός, σε ένα παιχνίδι, όπου οι κίνδυνοι είναι πολλοί. Ο Πρόμπιερζ επέλεξε τους 18 πιο ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του (δεν είχε και πληθώρα επιλογών), ευελπιστώντας ότι αυτοί θα κάνουν το καθήκον τους.

Τα πλάνα του Πρόμπιερζ

Στον καταρτισμό της ενδεκάδα δε χωρούν και πολλά περιθώρια αμφιβολιών. Ο Βελλίδης θα κάτσει στα γκολπόστ και οι Μίσελ, Λαζαρίδης, Ντίκο και Καζναφέρης, θα παίξουν από μπροστά του, σε διάταξη από δεξιά, προς αριστερά. Στον άξονα τον τιμωρημένο αρχηγό Φατί θα αναπληρώσει ο Κατίδης, ο οποίος θα έχει στο πλάι του τον Τόχα. Στις πτέρυγες θα παίξουν οι Ουμπίντες και Νέτο αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Ο  Καπετάνος θα είναι αυτός που θα παίξει πίσω από το μοναδικό προωθημένο, Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Βέβαια όλα αυτά παίρνοντας υπόψη ορισμένες εκπλήξεις που συνηθίζει να επιφυλάσσει ο Πολωνός. Αναλυτικά η αποστολή του Άρη είναι η εξής: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Τόχα, Λαζαρίδης, Ντίκο, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σολτάνι, Ουμπίντες, Τσέζαρεκ, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Καπετάνος, Κατίδης, Ακόστα, Γιαννίτσης.

Εκτός αυτής έμειναν οι Καστίγιο, Σηφάκης, Διούδης, Βράνιες, Φατί, Γκαρσία, Σανκαρέ, Γιαννιώτας, Πρίττας και Πορτίγια. Να θυμίσουμε πως από χθες ο Βικτοράς Γιάκομπ αποτελεί παρελθόν για την ομάδα.

Πώς κατεβαίνει ο Πανθρακικός

Για τον Πανθρακικό ο Σάββας Παντελίδης προσανατολίζεται σε ένα σύστημα 4-4-2. Ο Σικαλιάς θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα παίξουν στο κέντρο οι Βαγγελόπουλος και Σαρακατσάνος, με τον Στάθη αριστερά και τον Χρήστου δεξιά. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Μίνγκας, Πόνσε, Μπαϊκαρά και Μουνάφο, ενώ στην επίθεση θα παίξουν ως δίδυμο ο Σουλτανίδης, με τον Κοντογουλίδη. Αναλυτικά η αποστολή που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές έχει ως εξής: Σουλτανίδης, Σίμωσης, Πόνσε, Κοντογουλίδης, Μπαικαρά, Μίνγκας, Χρήστου, Σικαλιάς, Ταίρης, Στάθης, Σκλιοπίδης, Βαγγελόπουλος, Μακρυδημήτρης, Σαρακατσάνος, Λιαπάκης, Μοσχάκης, Ρεκλείτης, Μουνάφο, Μπαλού και Γωνιάδης.

Να σημειωθεί ότι την αναμέτρηση θα σφυρίξει ο Αθηναίος Ανδρέας Παππάς.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com! 

To Top