ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Ώρα για χαρές στο μπάσκετ του Άρη”

Από τον αναγνώστη Ηλία Θ. πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή για το κιτρινόμαυρο μπάσκετ.

Αναλυτικά:

Καλημέρα σε όλους του αναγνωστες του Pressaris. Σημερα θα γραψω για το θεμα του μπασκετικου ΑΡΗ , ενα θεμα που απασχολει καθε Αρειανο.

Με την ελευση του Νικου Λασκαρη πλεον εχουν αλλαξει πολλα πραγματα στην κιτρινομαυρη ΚΑΕ καθως επιτελους η ομαδα βρηκε στο προσωπο του εναν ανθρωπο ο οποιος εχει στοχους και αγαπη για την ομαδα ,εναν ανθρωπο που θελει να παει την ομαδα μας πολυ ψηλα.

Απο την αλλη πλευρα η ομαδα εχει εναν παρα πολυ καλο προπονητη τον Δημητρη Πριφτη ο οποιος την προηγουμενη χρονια παρολο που ειχε στα χερια του μια ομαδα με μικρο μπατζετ και οχι και τοση μεγαλη ποιοτητα καταφερε να την παει ψηλα τερματιζοντας στην 4η θεση.

Κατα την γνωμη μου υστερα απο τις Ελληνικες προσθήκες στο roster με παικτες οπως τον Πελεκανο,τον Ζαρα και τον Ξανθοπουλο αλλα και με τις ξενες προσθηκες οπως Τσουπκοβιτς και αλλες μεταγραφες που δεν εχουν οριστικοποιηθει ακομα η ομαδα φετος θα τα παει πολυ καλα και θα κανει μια καλη πορεια στο Eurocup της ερχομενης σεζον.

Ελπιζω πως μετα απο χρονια ο καθε ΑΡΕΙΑΝΟΣ θα παρει χαρες και θα ειναι περηφανος για μια ομαδα η οποια θα μπορει να φτασει πολυ ψηλα!

To Top