ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ώρα… Εθνικής σήμερα για τον Βασίλη Τολιόπουλο

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού Άρη, συνεχίζει την αγωνιστική δράση!

Ο διεθνής γκαρντ είναι στην… πρώτη δωδεκάδα του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο σήμερα στο πρώτο ματς για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025, κόντρα στην Τσεχία στο ΣΕΦ (23/02, 21:00).

Ο άσος του Άρη αναμένεται να έχει ρόλο στο παιχνίδι, έχοντας την… αγωνιστική φόρα από τις εμφανίσεις του με τους κιτρινόμαυρους. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι περιμένει πώς και πώς τόσο το σημερινό παιχνίδι, όσο κι αυτό που έρχεται με την Ολλανδία. «Είναι τεράστια χαρά και τιμή για μένα να είμαι στην Εθνική ομάδα. Πάντα θέλω να είμαι στις κλήσεις και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα και τον προπονητή σε ό,τι μου ζητήσει σε αυτά τα δύο πολύ δυνατά παιχνίδια. Όλοι θα δίνουμε το 100%, και την καρδιά μας, για την Εθνική ομάδα. Πρώτα από όλα μετρά η προσπάθεια, να έχεις μια καλή χημεία με τους συμπαίκτες σου και πάμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια. Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν πρότυπο ως παίκτης για μένα, είναι πρότυπο σαν άνθρωπος γενικά στη ζωή μου και εννοείται πως θα τον ακούω και θα κάνω ό,τι μου πει», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως είναι ήδη γνωστό, από την αποστολή έχει αποχωρήσει ο έτερος κιτρινόμαυρος της Εθνικής, Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος διαγνώστηκε με οστικό οίδημα.

Αναλυτικά η 12άδα της Ελλάδας:

Ελλάδα (Σπανούλης): Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Βασίλης Τολιόπουλος.

To Top