ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ώρα Ευρώπης για τον Άρη! Το πρώτο βήμα για την πρόκριση με πίστη, πάθος και σοβαρότητα κόντρα στη Γκόμελ (21:00 PRESSARIS-LIVE)

Ώρα Ευρώπης για τον Άρη! Το πρώτο βήμα για την πρόκριση με πίστη, πάθος και σοβαρότητα κόντρα στη Γκόμελ (21:00 PRESSARIS-LIVE). 

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος με τον κόσμο στο πλευρό της υποδέχεται την Γκόμελ από την Λευκορωσία στο “σπίτι” της για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference, θέλοντας να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει επίσης στο Κλεάνθης Βικελίδης την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Αργεντίνος τεχνικός μετά από πέντε φιλικά, θέλει να δει την κιτρινόμαυρη ομάδα να γίνεται το “αφεντικό της πρόκρισης” στο πρώτο επίσημο μας της σεζόν, θέλοντας να πάει μακριά της… Ευρωπαϊκή βαλίτσα. Δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο από πέρσι Ματέο Γκαρσία και τον Σαλέμ Εμπακατά.

Αντίθετα, το παρών θα δώσουν όλα τα νέα αποκτήματα της πλούσιας όπως αποδείχθηκε μεταγραφικής σεζόν για τον Άρη.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Κουέστα, Σιαμπάνης, Καρακασίδης, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο,, Μπράμπετς, Ζερβίνιο, Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Γκρέι, Νταμπό, Καμπάτσο, Ντιόπ, Οντουμπάγιο, Λουίς Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

H ομάδα από την Λευκορωσία, μπορεί θεωρητικά είναι το αουτσάιντερ, όμως δεν παύει να είναι η κυπελλούχος της χώρας της, τη στιγμή μάλιστα έχει δώσει 15 αγώνες στο πρωτάθλημα και άλλον ένα για το κύπελλο. Θεωρείται μια αξιόμαχη και συμπαγής ομάδα, η οποία δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να υποτιμηθεί από τους κιτρινόμαυρους.

Οι διαιτητές του σημερινού αγώνα είναι οι Αυστριακοί Walter Altmann (διαιτητής), Andreas Staudinger – Santino Schreiner (βοηθοί διαιτητή) και Andreas Heiss (4ος διαιτητής).

To Top