ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ώρα… Κυπέλλου για το βόλεϊ του Άρη!

Με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά οι 16 ομάδες που έχουν μείνει στο Κύπελλο γυναικών θα ριχτούν στην μάχη την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σε δύο δόσεις θα διεξαχθεί η φάση των «16» του Κυπέλλου γυναικών. Την Τετάρτη 20/2 θα πραγματοποιηθούν επτά αναμετρήσεις και το πρόγραμμα θα κλείσει μία ημέρα αργότερα (21/2). Το final-4 της διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί στις Σέρρες το διάστημα 6-7 Απριλίου.

17.30: ΠΑΟΚ – ΑΟΦ Πορφύρας

Το πρώτο σερβίς της φάσης των «16» θα γίνει στο κλειστό της Μίκρας, με τον πρωτοπόρο στη Pre League ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον έκτο της Volleyleague, Πορφύρα. Η ομάδα του Πειραιά στοχεύει στη δεύτερή της πρόκριση σε προημιτελικά Κυπέλλου, ενώ ο φιλόδοξος ΠΑΟΚ κυνηγάει την παρθενική του παρουσία στην οκτάδα.

18.00: ΓΣ Ηλιούπολης – Ολυμπιακός ΣΦΠ

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, Ηλιούπολη και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Κύπελλο γυναικών. Τη σεζόν 2017-18 για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-0 σετ και προκρίθηκαν στο final-4. Είναι η δεύτερη φετινή συνάντηση των ομάδων, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με 3-0 σετ για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

18.00: ΑΣ Άρης – ΑΟ Μαρκοπούλου

Ο γηπεδούχος Άρης των πέντε σερί ηττών υποδέχεται το ανεβασμένο Μαρκόπουλο. Για το παιχνίδι πρωταθλήματος, οι «κιτρινόμαυρες» είχαν επικρατήσει στα Μεσόγεια με 3-0 σετ. Για τον ΑΟΜ, αμφίβολη είναι η συμμετοχή της Βασιλικής Διάλλα.

18.30: ΑΕΚ – ΑΠΣ Αίας

Ντέρμπι αναμένεται να γίνει στο σχολικό της Νέας Φιλαδέλφειας, με την φιλόδοξη ΑΕΚ να φιλοξενεί τον Αίαντα Ευόσμου. Την αποστολή στην Αθήνα δεν θα ακολουθήσει ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Ζωλασταθιάδης και η πασαδόρος Βασιλική Βλάχου, γυναίκα του Έλληνα τεχνικού, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΣΠ Κόρινθος (live streaming youtube.com ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ)

Στο κλειστό της Νάξου, ο γηπεδούχος Πανναξιακός θα υποδεχθεί την Κόρινθο και ο νικητής θα κλείσει θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Η ομάδα των Κυκλάδων έχει στο ενεργητικό της 4 παρουσίες σε final-4 και τρεις τελικούς και οι δύο συνεχόμενοι. Η Κόρινθος, τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά του θεσμού. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί δύο φορές φέτος. Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Πανναξιακός νίκησε με 3-0 σετ και στον δεύτερο γύρο στο κλειστό της Κορίνθου, ο ΑΣΠ επικράτησε με 3-2 σετ.

19.00: ΑΣΠ Θέτις – ΑΟ Ηλυσιακός

Έναν μήνα ακριβώς από την τελευταία τους αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, Θέτιδα και Ηλυσιακός αναμετρώνται στο κλειστό της Βούλας για το εισιτήριο στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Τότε, για την 12η αγωνιστική της Volleyleague η Θέτιδα αν και βρέθηκε πίσω με 0-2 σετ πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ. Θέτιδα και Ηλυσιακός ήταν οι δύο ομάδες που τη σεζόν 2017-18 πήραν την άνοδο από την Pre League στη μεγάλη κατηγορία, με τα Ιλίσια να προκρίνονται και στο final-4 του Κυπέλλου που έγινε στη Σαντορίνη.

19.30: Ακαδημίες Πρωτ. Πεύκων – ΑΟ Θήρας

Η μόνη ομάδα της Α2 Γυναικών που βρίσκεται στους «16» του Κυπέλλου γυναικών είναι οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων και θα υποδεχθούν τον ΑΟ Θήρας. Η ομάδα της Σαντορίνης είναι το φαβορί της αναμέτρησης, με τις γηπεδούχες να θέλουν να ευχαριστηθούν την πρώτη παρουσία του συλλόγου στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

21/2, 21.30: Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΣ Μακεδόνες

Το τελευταίο εισιτήριο για την οκτάδα του Κυπέλλου θα δοθεί την Πέμπτη 21/2 στο κλειστό του Χολαργού, όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τους Μακεδόνες. Οι «πράσινες» εκτός από την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία στοχεύουν και σε μία καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας, με τους Μακεδόνες να έρχονται στην Αθήνα με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το τρίποντο-ανάσα που πήραν επί της Ηλιούπολης για το πρωτάθλημα της Volleyleague.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Κύπελλο Γυναικών – Φάση των «16»

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου

Μίκρας 1 17.30: ΠΑΟΚ – ΑΟΦ Πορφύρας

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Ισκάς, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Ανθυμίδης, Κεχαγιά, Γραμματεία: Σιδηρά.

Α’ Ηλιούπολης 18.00: ΓΣ Ηλιούπολης – Ολυμπιακός ΣΦΠ

Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Μαυρικίδου, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Σταθοπούλου, Γραμματεία: Δενδή.

ΔΑΚ Πυλαίας 18.00: ΑΣ Άρης – ΑΟ Μαρκοπούλου

Διαιτητές: Σταυριανίδης, Τσιούλα, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Παπαδοπούλου Χ., Κακάτσιου, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Σχ. Ν. Φιλαδέλφειας 18.30: ΑΕΚ – ΑΠΣ Αίας

Διαιτητές: Ονόπας, Νικολόπουλος, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ., Αρβανίτης, Γραμματεία: Τάλαρου.

ΔΑΚ Νάξου 19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΣΠ Κόρινθος

Διαιτητές: Αντωνόπουλος, Λιδωρικιώτη, Παρατηρητής: Ρίγκος, Επόπτες: Μουστάκη, Θεοδοσίου, Γραμματεία: Τζακωνιάτου.

Γ. Γεννηματάς 19.00: ΑΣΠ Θέτις – ΑΟ Ηλυσιακός

Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Πικραμένος, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Χατζηθωμά, Δραγουμάνος, Γραμματεία: Πεσίνογλου.

ΔΑΚ Πεύκων 19.30: Ακαδημίες Πρωτ. Πεύκων – ΑΟ Θήρας

Διαιτητές: Δημητρίου, Μπέλλος Ι., Γραμματεία: Τσιλιγκού.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου

Χολαργού 21.30: Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΣ Μακεδόνες

Διαιτητές: Βουδούρης, Σταρίδας, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Τολιός, Γραμματεία: Νυδριώτη.

To Top