Ώρα μηδέν για ΟΦΗ! Πλησιάζει η Γ΄Εθνική…

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να πέσουν οι «τίτλοι τέλους» στον ΟΦΗ, από τη στιγμή που η κατάσταση στους Κρητικούς έχει φτάσει σε οριακό σημείο και οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών φτάνουν τις 21 από την αρχή της χρονιάς…

Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του ιστορικού ΟΦΗ έχει αρχίσει στο Ηράκλειο, αφού οι καταστάσεις που βιώνουν άπαντες στην ομάδα είναι πρωτοφανής και δραματικές. Όλα δείχνουν πως οι «μελανόλευκοι» δεν θα καταφέρουν να κατέβουν στο ματς του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό, εκτός αν επιστρατευτούν παιδιά από την Κ20 και την Κ17 της ομάδας αλλά κι αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει κατά πόσο είναι εφικτό. Συνεπώς, δεν θα μπορέσει ο ΟΦΗ να παίξει ούτε στο επερχόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και η διάλυση έρχεται ολοένα και πιο κοντά.

Ήδη από το ρόστερ έχουν αποχωρήσει 21 ποδοσφαιριστές, είτε κάνοντας προσφυγή για τα χρήματά τους είτε όχι και ο Νίκος Αναστόπουλος έχει στη διάθεσή του μόλις 10 ποδοσφαιριστές. Από αυτούς, οι δυο είναι τερματοφύλακες κι ένας τραυματίας, ο Αλέξανδρος Περογραμβράκης. Οι υπόλοιποι είναι νεαροί παίκτες της ομάδας. Ο ΟΦΗ δεν έχει την ευχέρεια να κάνει μεταγραφές, τόσο από οικονομικής όσο και από πλευράς κανονισμών. Οι Κρητικοί δεν έχουν ενημερότητα και δεν έχουν αδειοδοτηηθεί, συνεπώς δεν μπορούν να προχωρήσουν σε προσθήκες.

Παράλληλα, εκτός από τη «βόμβα» της αφαίρεσης βαθμών που «έσκασε» την προηγούμενη εβδομάδα από τα οφειλόμενα στον Πέσιτς, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις μελλοντικά. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές, όπως οι Βλόνταρτσικ και Βάντο, που διεκδικούν χρήματα από τον ΟΦΗ και έχουν καταφύγει στη FIFA.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το κύμα των προσφυγών, οι τρεις τελευταίοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν να προστεθούν στους προηγούμενους είναι οι Κώστας Μπανούσης, Βασίλης Λαμπρόπουλος και Μανώλης Μονιάκης οι οποίοι σήμερα (20/01) αναμένεται να κινηθούν εναντίον του ΟΦΗ για να διασφαλίσουν τα χρήματά τους και την ελευθερία τους. Την ίδια ώρα, ο ιστορικός ΟΦΗ δεν φαίνεται να βρίσκει πουθενά σανίδα σωτηρίας και όλα δείχνουν πως το τέλος έρχεται με γοργό και τραγικό τρόπο για την ομάδα του Ηρακλείου, η οποία βλέπει τη Γ’ Εθνική να πλησιάζει με… ιλιγγιώδη ταχύτητα…

πηγή: onsports.gr

To Top