ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ώρα… νίκης για τον Σκαφιά

Μια ακόμη σημαντική αγωνιστική πρόκληση έχει μπροστά του ο Πέτρος Σκαφιάς. Ο 22χρονος πρωταθλητής του ΑΣ Άρηςστο Kick Boxing, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία, θα αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ (28/01) τον Λάζαρο Στάλιο από τους «BudoFighters» στα 86 κιλά, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Armageddon», που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ο πρώτος για τον Πέτρο Σκαφιά μέσα στο 2017.

Ο μαχητής του Στέλιου Σκέμπη, που έχει αντιμετωπίσει στην Ελλάδα τους μεγαλύτερους αθλητές στο Kick Boxing και συνεχίζει να είναι ο κορυφαίος στην κατηγορία του, κάτι που άλλωστε το έχει αποδείξει όποτε χρειάστηκε μέσα στο ρινγκ, μετράει 21 επαγγελματικούς αγώνες, από τους οποίους οι 20 είναι νικηφόροι, οι τέσσερις με νοκ άουτ και μόλις μια ήττα με ντισκαλιφιέ.

Να θυμίσουμε ότι η μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν η κατάκτηση της ζώνης WKN στο «Colloseum Fighting Show 2» πέρυσι τον Οκτώβριο.

Ο Πέτρος Σκαφιάς, που δούλεψε σκληρά στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, περιμένει με ανυπομονησία και αποφασιστικότητα την αποψινή «μάχη» για να αποδείξει για πολλοστή φορά την αξία του και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του και φυσικά να προσθέσει ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα στο ενεργητικό του.

To Top