ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ώρα πρόκρισης για τον Άρη, στην Τρίπολη με το μυαλό μόνο στους “8” του Κυπέλλου! (PRESSARIS LIVE, 17:15)

Στροφή στο Κύπελλο για τον Άρη, που θέλει σήμερα (PRESSARIS, 17:15, Cosmotesport2) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης να “σφραγίσει” την πρόκριση στους “8” της διοργάνωσης, έχοντας ως “προίκα” από τον πρώτο αγώνα, το 2-0 του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Οι “κιτρινόμαυροι” οφείλουν να δείξουν αντίδραση, στο ίδιο γήπεδο, όπου πριν από πέντε 24ωρα γνώρισαν μία ήττα-μαχαιριά, από την σημερινή τους αντίπαλο, με ανατροπή.

Ο μεγάλος στόχος του φετινού Άρη είναι αναμφισβήτητα η παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου και η κατάκτηση του τροπαίου, ευκαιρία που χάθηκε πέρσι για… δύο λεπτά, στον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Το πρώτο “εμπόδιο” είναι η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να έχει ισχυρό προβάδισμα, μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, με τα γκολ των Μαντσίνι και Μπερτόγλιο στην Θεσσαλονίκη.

Οι Ντάνιελ Μαντσίνι και Μπρούνο συμπεριλήφθηκαν στην 24μελη αποστολή του Άρη για τους αγώνες με Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ, μιας και οι “κιτρινόμαυροι” δε θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη, μετά τον σημερινό αγώνα.

Η αποστολή της ομάδας (πέταξε χθες το απόγευμα με προορισμό την πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ενώ μετά τη λήξη του σημερινού παιχνιδιού θα παραμείνει στην Αθήνα ενόψει της αναμέτρησης του πρωταθλήματος με την Α.Ε.Κ.) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Boucher, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Matilla, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος επιλέχτηκε από την ΚΕΔ και την ΕΠΟ για τη ρεβάνς του Κυπέλλου ανάμεσα σε Αστέρα και Άρη και με τον Ευαγγέλου ως 4ο διαιτητή!

Ο διαιτητής από τoν σύνδεσμο… Δωδεκανήσου (!) θα διευθύνει την αναμέτρηση του Άρη στην Τρίπολη, με βοηθούς τους Αλεξέα και Μαυρουδή. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου και παρατηρητής θα είναι η Αντωνία Κοκότου από την Αργολίδα.

To Top