ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ώρα τίτλου! Η Κ17 του Άρη στη μάχη του τελικού με πίστη και πάθος κόντρα στον ΠΑΟΚ (15:00 – Live streaming)

H  ώρα… τελικού για την ομάδα Κ17 του Άρη έφτασε! Μετά το επιβλητικό 3-0 στον ημιτελικό της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ, η ομάδα του Κώστα Καζάνα θα αντιμετωπίσει σήμερα την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (15:00) στον τελικό του πρωταθλήματος Super League K17 αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Στην κιτρινόμαυρη ομάδα υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα για την μεγάλη διάκριση και την επιβράβευση των κόπων μιας χρονιάς. Η αποστολή βρίσκετα από χθες στον Βόλο και είναι έτοιμη να ριχθεί στη μάχη του τίτλου!

«Είναι μεγάλη η περηφάνια και η χαρά μας που καταφέραμε να πετύχουμε τον αγωνιστικό στόχο που θέσαμε στην αρχή της σεζόν. Στον τελικό αντικειμενικά βρίσκονται οι δύο καλύτερες ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και ελπίζουμε να έχουμε απόδοση αντάξια της ιστορίας και της δυναμικής του ΑΡΗ. Ευχόμαστε οι πρωταγωνιστές να είναι μόνο οι παίκτες και το ποδόσφαιρο», όπως δήλωσε ο προπονητής του Άρη στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον τελικό του πρωταθλήματος της Super League Κ17. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, κάτι, άλλωστε, που το αποδείξαμε και στον ημιτελικό με την Α.Ε.Κ. Είμαστε όλοι έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και κοιτάζουμε μόνο το καλύτερο, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εκπροσωπούμε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες τις Ελλάδας και θα παλέψουμε, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΑΡΗ» σημείωσε από την πλευρά του, ο αρχηγός των κιτρινόμαυρων Κωνσταντίνος Τανούλης.

Ο Τελικός θα προβληθεί απευθείας από το Novasports Prime , το WEB TV του Novasports.gr καθώς και από το κανάλι του Novasports στο YouTube.

* Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Κεχαγιάς (Κοζάνης) με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Τασιόπουλο και Δημήτριο Σάκκα (Θεσσαλίας). 4ος ο Γεώργιος Τασιόπουλος (Θεσσαλίας), ενώ παρατηρητής ο Γιώργος Παπαμίχος (Φθιώτιδας).

To Top