ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ώρα τελικών! Το μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη “χτυπάει” το κύπελλο!

Ώρα τελικών! Το μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη “χτυπάει” το κύπελλο!

Όπως ενημέρωσε αναλυτικά το τμήμα:

Το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12:30′ , στο γήπεδο του Μετς ( Αθήνα ) , ο Άρης WBC ρίχνεται στην μάχη διεκδίκησης του φετινού κυπέλλου Μπάσκετ με Αμαξίδιο της ΟΣΕΚΑ . Στον δρόμο του θα βρεθεί ο περσυνός πρωταθλητής Άτλας Αθηνών .

Το ζευγάρι που θα ανοίξει το διήμερο των τελικών θα είναι ο ΠΑΣΚΑ Αθηνών και η ομάδα της Δωδεκανήσου Ρόδου , στις 10:30′ στο ίδιο γήπεδο .

Όλες οι ομάδες ετοιμάζονται για έναν πολύ δυνατό διήμερο αγώνων , όπου στο φινάλε της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου θα γνωρίζουμαι πλέον το φετινό Κυπελούχο . Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 12:30′ στο ίδιο γήπεδο ενώ ο μικρός τελικός δύο ώρες νωρίτερα .


Η ομάδα μας ολοκληρώνει την αγωνιστική της προετοιμασία την Πέμπτη και την Παρασκευή θα μεταβεί στη πόλη των Αθηνών οδικώς . Πιστή για ακόμα μία φορά στα μεγάλα ραντεβού των θεσμών , θα παλέψει για το πολυπόθητο τρόπαιο . Χωρίς ελέιψεις , αυτήν την φορά , σε έμψυχο δυναμικό και με την αγωνιστική προετοιμασία στα ύψη θα κοντραριστεί με τις τρεις από τις δυνατότερες ομάδες του Νοτίου Ομίλου . 


Η αποστολή αποτελείται από 12 παίκτες και συγκεκριμένα τους : Παντελίδη , Μαλτά , Καλογιάννη , Γαβρά , Κεφαλά , Χρυσοβέργη , Τσιντάρη , Οικονόμου , Συμεωνίδη , Βλαστό , Καραδήμο , Τσακιλτσίδη . Φυσικά η coach Χατζηζογίδου έχει ολοκληρώσει το πλάνο της ομάδας για την αντιμετώπιση , προτίστως του Άτλαντα και αναλόγως του αποτελέσματος της επόμενης ομάδας . 


Η ώρα του Final Four ΕΦΤΑΣΕ και δοκιμαζόμαστε πλέον για ακόμα μία φορά στα δύσκολα . Οι παίκτες θα καταθέσουν την ψυχή τους στο γήπεδο για να φέρουν το τρόπαιο και πάλι στην Θεσσαλονίκη , μετά από πάρα πολλά χρόνια . Ας μας συνοδεύουν υγεία πάνω από όλα και δύναμη για να παλέψουμε για τις νίκες .

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ όλους στην μεγάλη γιορτή των τελικών .

To Top