100αρης ο Βετούλας κόντρα στον Άρη, που του άνοιξε την πόρτα της προπονητικής!

Το Σάββατο επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος μετά από χρόνια ο Νίκος Βετούλας. Πλέι μέικερ στην ομάδα που κατέκτησε τον τελευταίο τίτλο, το κύπελλο Ελλάδας του 2004 και βοηθός προπονητή του Αντρέα Ματσόν την περίοδο 2008-09, τότε που ξεκίνησε την προπονητική εγκαταλείποντας την ενεργό δράση ως παίκτης της Ούντινε. Κόντρα στον Άρη ο Βετούλας συμπληρώνει 100 αγώνες ως προπονητής του Απόλλωνα Πατρών.

Ο τεχνικός των Πατρινών σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Πελοππόνησος” τόνισε στόχος της ομάδας του είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ. “Αγωνιστικά δεν κρυβόμαστε πλέον, θέλουμε να εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στα πλέι-οφ. Παράλληλα στόχος μας είναι να δώσουμε χρόνο στα δικά μας παιδιά, να τα ετοιμάσουμε για την επόμενη μέρα” και πρόσθεσε για τον προσωπικό του στόχο: “Συμβαδίζει με του Απόλλωνα. Για να είμαι ειλικρινής όμως, στο Ελληνικό μπάσκετ, στην Ελλάδα γενικότερα με τις συνθήκες κρίσης που έχουν διαμορφωθεί δεν μπορείς κανείς, εγώ τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι, να κάνει σχέδια για το μακρινό μέλλον. Πρέπει όλοι να βλέπουμε το άμεσο, δικός μου στόχος λοιπόν θα είναι πάντα το επόμενο παιχνίδι. Συνεπώς τώρα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει του αγώνα που θα παίξουμε με τον Αρη”.

Όσο για την συμπλήρωση 100 αγώνων; “Αλήθεια έφτασα τόσα; Δεν μετράω τα παιχνίδια. Απλώς θυμάμαι το σκορ στο πρώτο γιατί ακριβώς ήταν το πρώτο”, είπε ο Βετούλας.

 

To Top