ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

100+1 μέρες από την δολοφονία του Τόσκο και η δικαιοσύνη… αγνοείται!

Πέρασαν 101 μέρες από την 5η Ιανουαρίου, όταν δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο Βούλγαρος οπαδός της Μπότεφ και του Άρη, Τόσκο Μποζατζίσκι, σε ενέδρα που στήθηκε όπως είχε ανακοινώσει τότε η ΕΛ.ΑΣ. από οπαδούς του ΠΑΟΚ στο κέντρο της πόλης.

Το θέμα του Τόσκο θα συνεχίσει να είναι συνέχεια στο μυαλό όλων, μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη, η οποία μέχρι στιγμής… αγνοείται, καθώς δεν έχουν γίνει όλες οι συλλήψεις που θα έπρεπε!

Η οικογένειά του παράλληλα προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει όλους τους ενόχους της δολοφονικής επίθεσης στον Τόσκο, καθώς υπάρχουν πολλές γκρίζες ζώνες, γύρω από τα όσα συνέβησαν. Ποιος ήταν ο “εγκέφαλος” της επίθεσης, ποιοι ήταν μέσα στο αμάξι που πάτησε τον Τόσκο και πως ακριβώς στήθηκε η ενέδρα.

Υπενθυμίζεται ότι έχει κριθεί ήδη προφυλακιστέος ένας 24χρονος, ενώ συνελήφθη κι αφέθηκε ελεύθερος με όρους ένας 28χρονος και οι δυο οπαδοί του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Με εξαίρεση αυτούς, έχει γίνει ήδη η ταυτοποίηση άλλων τεσσάρων ατόμων που συμμετείχαν στην άνανδρη επίθεση το μοιραίο απόγευμα της Κυριακής, ενώ γίνεται προσπάθεια να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι που κατέβηκαν από το βαν, συμμετέχοντας στην επίθεση εναντίον του Τόσκο κι άλλων δυο Βούλγαρων οπαδών της Μπότεφ, οι οποίοι την γλύτωσαν με ελαφρά τραύματα.

To Top