Χωρίς κατηγορία

PRESSARIS-Θέμα: Η φιλία Βεζένκοφ-Χριστοδουλου βρίσκει… στέγη στον “Αυτοκράτορα”! (photos)

Η οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Άρη και Ανδρέα Χριστοδούλου μπορεί να μην έχει επέλθει, κάτι τέτοιο όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στον 18χρονο γκαρντ να δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Το τυπικό μέρος απομένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στην προηγούμενη ομάδα του, τον Μαντουλίδη και τους κίτρινους. Ο Χριστοδούλου βαδίζει πλέον σε επαγγελματικά μονοπάτια και θα πρέπει όσο το δυνατόν συντομότερα να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και τις απαιτήσεις του προπονητή του, Βαγγέλη Αγγέλου.

Σε αυτή την προσπάθεια θα έχει ένα δυνατό σύμμαχο, ή καλύτερα συμπαίκτη, που δεν είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

Οι δυο τους γνωρίζονται από πολύ μικρή ηλικία. Μεγάλωσαν μαζί στην Λευκωσία ενώ και οι οικογένειες τους διατηρούν πολύ καλή σχέση. Έκαναν «παρέα» τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα στα τμήματα υποδομής του ΑΠΟΕΛ σημειώνοντας ουκ ολίγες, ατομικές και ομαδικές διακρίσεις.

Η τελευταία, πριν χωρίσουν, ήταν το πρωτάθλημα παίδων που κατέκτησαν με την φανέλα του ιστορικού σωματίου της Κύπρου (από όπου και το PRESSARIS εξασφάλισε τις φωτογραφίες).

Το καλοκαίρι του 2010 οι δρόμοι τους χώρισαν και αναγκάστηκαν να «τραβήξουν» ο καθένας διαφορετικούς προορισμούς. Ο Χριστοδούλου για τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και ο Βεζένκοφ για τον Άρη. Και τότε όμως όποτε το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις τους με τις ομάδες δεν έχαναν ευκαιρία να συναντηθούν.

Οι δρόμοι τους, έπειτα από τέσσερα χρόνια συναντιούνται ξανά κάτω από την «στέγη» του Άρη με κοινό στόχο την ανάδειξή τους μέσα από την οργανωμένη δουλειά του Βαγγέλη Αγγέλου.

To Top