Το “Κλεάνθης Βικελίδης” περιμένει τον Γκάλη!

Την επιθυμία του να βρεθεί, λίαν συντόμως, στις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης», προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης ένα παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη, εξέφρασε ο Νίκος Γκάλης.

Σύμφωνα με το novasports.gr “πρόθεση του μεγάλου σταρ του ελληνικού μπάσκετ είναι η επίσκεψη αυτή να πραγματοποιηθεί άμεσα. Δηλαδή, είτε στο ματς της Κυριακής με την Καλλονή ή στο επόμενο εντός έδρας, κόντρα στον Λεβαδειακό.

«Κλειδί» της συγκεκριμένης εξέλιξης είναι και πάλι ο Γιάννης Χατζηνικολάου με τον οποίο ο θρύλος του μπασκετικού Αρη διατηρεί αδελφικές σχέσεις εδώ και χρόνια. Ο προπονητής των κιτρίνων, λοιπόν, σε μια πρόσφατη συζήτηση που είχαν, προέτρεψε τον Γκάλη να βρεθεί στο Χαριλάου, ιδέα που του άρεσε ιδιαίτερα.

Αυτή την εποχή ο «Νικ» απολαμβάνει μαζί με την οικογένειά του, τις διακοπές του στη Χαλκιδική. Η επιστροφή του θα σηματοδοτήσει και την αντίστροφή μέτρηση της επίσκεψής του στο γήπεδο, στο οποίο είναι βέβαιο πως θα τύχει θερμής υποδοχής από τον κόσμο. Το «Κλ. Βικελίδης», τον περιμένει…”

To Top