Mατθαίου: “Στον εισαγγελέα εάν έγινε κακοδιαχείριση”

O πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Νικήτας Ματθαίου μίλησε σχετικά με το πόρισμα της ΝΕΧΙΑ το οποίο είναι έτοιμο και θα παραδοθεί στους ανθρώπους του Άρη.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Αναλυτικά τα όσα τόνισε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Ο κόσμος πρέπει να μάθει τί έχει συμβεί, ποιοι ζημίωσαν και ποιοι βοήθησαν τον Άρη, γιατί αυτή η αμφιβολία τόσα χρόνια έχει απαξιώσει κάποια άτομα που έχουν βοηθήσει την ομάδα και κοντά στο ξερό καίγεται και το χλωρό. Και για εμένα τον ίδιο αν αποδειχθεί ότι έχω εμπλακεί να διωχθώ και να έχω τις προβλεπόμενες κυρώσεις. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει τάβλι στις πλάτες της ομάδας και να στερεί από τον κόσμο του Άρη τα όνειρά του για αυτήν την ιστορική ομάδα.

Αν αποδειχθεί ότι έγινε κακοδιαχείρηση και χάθηκαν χρήματα το πόρισμα πρέπει να πάει απευθείας στον εισαγγελέα, για να μην πω ότι ο ίδιος ο εισαγγελέας πρέπει να παρέμβει.Ο Άρης αλλάζει σελίδα και πρέπει όλοι να ξέρουν ότι όποιος πάει να βάλει χέρι στον Άρη θα έχει τις συνέπειες. Ο Άρης δεν θα είναι πλέον τρόπος απόκτησης πλούτου για κάποιους που δεν δούλεψαν στη ζωή τους.

Το πόρισμα πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα. Αν δεν δημοσιευθεί θα παραμείνουν οι υποψίες στο μυαλό του κάθε φιλάθλου του Άρη. Να ανακοινωθεί το πόρισμα όπως θα γινόταν με κάποια απόφαση δικαστηρίου».

To Top