Υποψήφιος στις εκλογές ο Σκόρδας

ΣΚΟΡΔΑΣ

Μια μέρα μετά την γενική συνέλευση της Κοινωνίας για την ΠΑΕ και δυο μέρες μετά την ανακοίνωση των εκλογών για τις 6 Ιουνίου, την πρόθεσή του να κατέβει ως υποψήφιος στις αρχαιρεσίες της ΚΜΑ, εξεδήλωσε ο Λάμπρος Σκόρδας, μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

Στόχος του, όπως είπε, είναι να ελέγχει τη νέα διοίκηση που μόλις το βράδυ της Δευτέρας υπερψηφίστηκε από το σώμα του φορέα: « Από εδώ και πέρα, κάθε μέρα, θα μιλάμε για τη Λέσχη. Πρέπει, επιτέλους, να ασκήσει τα δικαιώματά της σαν μεγαλομέτοχος και να δώσει όραμα στον κόσμο. Ο αγώνας δεν σταματάει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών:

“Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ και σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού του Φορέα (άρθρα 13 και 14) καλεί τα μέλη σε τακτική Γενική Συνέλευση την Τρίτη 5 Ιουνίου 2012, ώρα 17:00 στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, Παπαναστασίου 154. Σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 και ώρα 17:00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», Εγνατίας 154 (στο χώρο της ΔΕΘ, είσοδος από τη Λεωφόρο Στρατού).

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης και ψηφολεκτών
2. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ΔΣ Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ
3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
4. Προκήρυξη αρχαιρεσιών για τα όργανα του Σωματείου
5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
6. Διάφορα θέματα
7. Ερωτήσεις-Επερωτήσεις

Σύμφωνα με το Καταστατικό, τα μέλη που έχουν το δικαίωμα του «εκλέγεσθαι» και επιθυμούν να εκλεγούν μέλη σε οποιοδήποτε όργανο υποβάλλουν αίτηση στο ΔΣ, έως και την προηγούμενη ημέρα της ΓΣ, δηλαδή τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012, ώρα 20:00.

Η είσοδος στο χώρο της ΓΣ θα επιτρέπεται μόνο σε μέλη της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, με την επίδειξη της κάρτας μέλους και της αστυνομικής τους ταυτότητας ή οποιουδήποτε δημόσιου εγγράφου με φωτογραφία”.

To Top