Ευθυμιάδης: “Έχω μιλήσει με τον υποψήφιο επενδυτή…”

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Άρη και μέλος της διοίκησης, Κώστας Ευθυμιάδης μίλησε για την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «κίτρινοι. Αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ, στον υποψήφιο επενδυτή κ.Κωνσταντινίδη, στο άρθρο 99, ενώ μίλησε και για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: «Από την ημέρα που απορρίφτηκε το άρθρο 99 οι σκέψεις έχουν πάει σε αυτά τα προβλήματα καθώς θέλουμε να θωρακίσουμε την ΠΑΕ Άρης από οποιαδήποτε εξελίξεις και όπως είπε και ο πρόεδρος έχουν επισπευτεί όλες οι διαδικασίες για την έλευση του μεγαλοεπενδυτή. Το όνομα του έγινε γνωστός τις προηγούμενες μέρες και εμείς τον καλούμε το συντομότερο δυνατό να κάνει γνωστές τις προθέσεις του μέσω συνέντευξης τύπου».

Για την περίπτωση του κ.Κωνσταντινίδη και αν την πιστεύει: «Φυσικά και την πιστεύω αλλά το μόνο που μένει είναι το επενδυτικό ενδιαφέρον να ειπωθεί δια στόματος του κ.Κωνσταντινίδη. Αυτό που με προβληματίζει είναι το μεσοδιάστημα που έχει μεσολαβήσει καθώς όπως έχει ακουστεί και σε μένα, δέχεται πιέσεις από αλλού για να μην αναμιχθεί. Ξέρεται τι γίνεται σε όλες αυτές τις υποθέσεις».

Για το αν έχει μιλήσει με τον κ.Κωνσταντινίδη: «Ναι έχω μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, όχι βέβαια για αυτήν την υπόθεση γιατί την χειρίζεται κατευθείαν ο πρόεδρος της ομάδας ο κ.Ηλιάδης. Πάντως έχει δείξει το ενδιαφέρον του και παλιότερα για την ομάδα».

Για το άρθρο 99: «Ότι ζητήθηκε από την διοίκηση της ΠΑΕ, είτε από τους δικηγόρους, είτε από το οικονομικό επιτελείο, έχει γίνει με τον καλύτερο τρόπο. Ότι ήταν δυνατό να γίνει, έχει γίνει».

Για την επόμενη μέρα: «Δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα του κεφαλιού μας, ζητήσαμε από τους νομικούς εγγράφως να μας απαντήσουν για το τι πρέπει να κάνουμε. Δηλαδή αν πρέπει να κάνουμε έφεση ή η υπαγωγή σε καινούργιο φάκελο. Ότι μας υποδείξουνε, αυτό θα πράξουμε. Όλα τα βήματα που κάναμε μέχρι στιγμής ήταν βάση των δικηγόρων της ομάδας μας. Περνάμε δύσκολους καιρούς. Όλα αυτά που γίνονται δυστυχώς δεν αφήνουν ανεπηρέαστο το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Άρης αυτήν την στιγμή είναι στη γωνία. Εμείς ζητάμε την επιστράτευση όλων. Πρέπει να πράττουν όλοι και να σκέφτονται για το καλό του Άρη, να μην υπάρχει διχόνοια. Μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά».

Για το πόρισμα της NEXIA: «Το τι πιστεύω θα το καταθέσω την ημέρα που θα γίνει η Γενική συνέλευση της λέσχης. Από εκεί και πέρα τίποτα δεν μου φάνηκε παράξενο από αυτά που άκουσα. Ξέραμε όλοι τι γινόταν τόσα χρόνια. Όλοι μας τα ξέραμε. Το ζήτημα είναι  τι μπορούσαμε εκείνη την χρονική στιγμή να κάνουμε, και δεν το κάναμε. Τα όργανα τα ελεγκτικά εκείνη την εποχή, τι κάνανε;»

Για το άμα καλύπτετε το χρέος του Άρη με έναν επενδυτή σαν τον Κωνσταντινίδη: «Άμα έχεις χρήματα πάνω στο τραπέζι, την ώρα που κάνεις την διαπραγμάτευση, είσαι ισχυρός. Αν δεν έχεις να τα βάλεις, είσαι ανίσχυρος. Όταν παρακαλάς κάποιον να έρθει σε συμφωνία μαζί σου είσαι σε θέση αμυντική. Καλώ όλους τους παράγοντες που πιστεύουν και μπορούν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο να το κάνουν. Και όχι να βάζουν εμπόδια στην διοίκηση αυτή που προσπαθεί να βγάλει το καράβι από την λάσπη».

Για την περίπτωση του Κλαουρέ: «Ο πιο δυνατός να πάρει τον Άρη, αυτό θέλω, ποιος τυφλός δεν θέλει το φως του; Από εκεί και πέρα προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει, άμα υπήρχε θα είχε έρθει και θα είχε μιλήσει».

Για το αγωνιστικό κομμάτι και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Μην ξεχνάτε ότι και πέρυσι δεν ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση, και θυμάστε φαντάζομαι το αποτέλεσμα και πως διαμορφώθηκε. Αυτό που έχουνε να κάνουνε οι παίκτες μας είναι κατάθεση ψυχής. Και πιστεύω ότι θα το κάνουνε. Χρειάζεται να είμαστε κοντά στην ομάδα, να υπάρχει ηρεμία για να μπορέσουν να φέρουν τα αποτελέσματα που ο Άρης χρειάζεται».

Για το αν υπάρχει κόντρα ανάμεσα σε ΠΑΕ και ΑΣ σύμφωνα και με την ανακοίνωση που βγήκε: «Σίγουρα κάτι υπάρχει, αλλά ξεκινάει από αλλού, σε μια προγενέστερη ανακοίνωση από ΑΣ. Εγώ θα σας πω κάτι άλλο, 3.5 χρόνια ήμουν στην διοίκηση του ΑΣ και στα γραφεία της ΠΑΕ μπήκα τέσσερις φορές. Ρωτήστε τους σε τι επαφή είμαστε; Καθημερινά ήταν εδώ και δεν επιτρέπεται να βγαίνουν τέτοιες ανακοινώσεις. Δεν θέλουμε να κάνουμε καφενείο τον Άρη αλλά οφείλουμε κάποια στιγμή να απαντήσουμε».

To Top