Φωνάζει “παρών” ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Η χθεσινή – πρώτη – συνάντηση της επιτροπής, που θα είναι αρμόδια για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Άρη, μπορεί να μην «έβγαλε» κάποια είδηση, όμως, είναι γεγονός πως τα μέλη της πενταμελούς επιτροπής είναι σε διαδικασία αναζητήσεων ιδεών.

Μεταξύ, μάλιστα, αυτών είναι και η «αξιοποίηση» Αρειανών, οι οποίοι κάνουν καριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο και έχουν εκδηλώσει ανοιχτά την αγάπη τους για το σύλλογο.

Ένας από αυτούς είναι και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, που υπήρξε, άλλωστε, και αθλητής του συλλόγου σε μπάσκετ και βόλεϊ. Ο εν λόγω είχε προταθεί, ώστε να είναι ο παρουσιαστής της εκδήλωσης που έγινε τον περασμένο Οκτώβρη για το τμήμα του βόλεϊ και παρ΄ ότι αρχικά είχε πει το «ναι», εντούτοις, η αλλαγή ημερομηνίας έφερε και αλλαγή στον αρχικό προγραμματισμό.

Ο ίδιος ο Βλαδίμηρος, πάντως, από την πλευρά του, έχει εκφράσει την επιθυμία να είναι παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια, εφόσον, βέβαια, και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του το επιτρέψουν. Για τον λόγο αυτόν, θα υπάρξει και μία σχετική συνάντηση με τον αντίπροεδρο του Α.Σ. Άρης και εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη στην επιτροπή, Κώστα Χαριτωνίδη, τον οποίο ο ταλαντούχος ηθοποιός μνημόνευσε πρόσφατα σε τηλεοπτική του συνέντευξη, στα τέλη του μήνα.

Ο Κυριακίδης θα βρίσκεται το τριήμερο 1-3 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη για θεατρική παράσταση και επί τη ευκαιρία της παρουσίας του θα συναντηθεί – εκτός απροόπτου – με τον Χαριτωνίδη, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Άλλωστε, οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και όποτε είναι δυνατό, συναντιούνται σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και θυμούνται τα παλιά, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Χάρη Παπαγεωργίου, που είναι ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ στην επιτροπή.

To Top