Συνάντηση με όσους έμειναν…

Οι μέρες περνούν, απομένει κάτι λιγότερο από ένα 20ήμερο για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου και τα πάντα κινούνται με αργούς ρυθμούς στον Άρη, αφού ως γνωστόν άλλα είναι τα θέματα που “καίνε” την ομάδα αυτήν την στιγμή. Αυτή είναι η άποψη, που επικρατεί ή τουλάχιστον αυτή που θα ήθελαν πολλοί να ισχύει….

Από εκεί και πέρα, όμως, αυτό δεν μπορεί να “διαγράψει” το γεγονός σαν γεγονός: ότι την 25η Μαρτίου ο Άρης συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Είναι μια ιστορική στιγμή, που θα έπρεπε να γιορταστεί ανάλογα.

Πλέον, ο χρόνος για να γίνει κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, η επταμελής επιτροπή που είχε συγκροτηθεί πριν από δύο περίπου μήνες είναι στον “αέρα” και το ερώτημα που κυριαρχεί είναι το τι μέλλει γενέσθαι.

Με πρωτοβουλία, λοιπόν, του Χάρη Παπαγεωργίου, που έχει οριστεί ως εκπρόσωπος της ΚΑΕ Άρης, θα υπάρξει σήμερα το πρωί μία συνάντηση μαζί με τους… εναπομείναντες της περιβόητης επιτροπής, Γιώργο Βένο (εκπρόσωπος την ΠΑΕ Άρης) και Κώστα Χαριτωνίδη (εκπρόσωπος του Α.Σ. Άρης), προκειμένου να συζητηθούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για την εκδήλωση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πάντως, αυτό που προκύπτει είναι πως θα γίνει μία λιτή γιορτή στο Αλεξάνδρειο, η οποία θα συνδέει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

To Top