Στάζει μέλι για Πουλίδο ο Καστίγιο

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Άλαν Πουλίδο φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός και ο Νέρι Καστίγιο σκιαγράφησε το προφίλ του συμπατριώτη του επιθετικού της Τίγκρες.

Όλα δείχνουν πως σύντομα ο Άλαν Πουλίδο θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρώην παίκτης του Άρη, Νέρι Καστίγιο, ανέλυσε τα χαρακτηριστικά του Μεξικανού επιθετικού, ο οποίος θα αποκτηθεί από τους Πειραιώτες ως ελεύθερος από την Τίγκρες.

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που τώρα αρχίζει να εξελίσσεται και να ανεβαίνει. Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης αλλά και στα πλάγια. Είναι μαχητικός, αρκετά γρήγορος και προσπαθεί να αιφνιδιάζει τους αντιπάλους του», τόνισε ο 29χρονος παίκτης της Βαγεκάνο στη «Real News» και συμπλήρωσε:

«Έχει δυνατότητες ο Πουλίδο αλλά χρειάζεται και υπομονή, γιατί είναι ένας παίκτης που τώρα ετοιμάζεται να φύγει από την πατρίδα του και να έρθει στην Ευρώπη. Θέλει χρόνο προσαρμογής. Με κατάλληλη και πολλή δουλειά μπορεί να παίξει καλά στον Ολυμπιακό. Είναι καλός με τ μπάλα στα πόδια κι έξυπνος την ώρα του αγώνα. Όπως είπα και πριν, του αρέσει να αιφνιδιάζει τον αντίπαλο κάνοντας κάτι απρόβλεπτο».

πηγή: sportfm,gr

To Top