Φουλ για… Τσιώλη ο Μαύρος

Κάθε περιθώριο για να πάει τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της ΑΕΚ θέλει να εξαντλήσει ο Θωμάς Μαύρος!

Μια μέρα πριν αναλάβει και επισήμως δράση στην ΠΑΕ, ο Μαύρος έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Έλληνα τεχνικό.

Κολακευμένος από το ενδιαφέρον -αλλά και διστακτικός λόγω Αστέρα- παρουσιάζεται ο ίδιος. Μέχρι την Τρίτη ζητήθηκε η απάντησή του.

Στη νέα συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Κυριακής με τον Ανδρέα Δημητρέλο -και θέτοντας επί τάπητος τις πρώτες σκέψεις του για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς- ο Θωμάς Μαύρος επιβεβαίωσε ξανά ποιος είναι ο «εκλεκτός» στο μυαλό του για να τον αναλάβει: Ο Σάκης Τσιώλης.

Είναι τόσο έντονη η επιθυμία του λοιπόν να τον πΆει στον πάγκο της ΑΕΚ που δεν έχει μείνει στη θεωρία, αλλά έχει περάσει ήδη στην πράξη: Καταθέτοντας οριστικά πρόταση στον Έλληνα τεχνικό! Με κατανόηση στον δισταγμό του λόγω του συμβολαίου με τον Αστέρα και χρονικό περιθώριο -γι’ αυτό το λόγο- να απαντήσει ως την Τρίτη.

Ως τότε ο Τσιώλης θα έχει περιθώριο να αποφασίσει αν θ’ αφήσει τον Αστέρα και αν εκείνος δεν θα του σταθεί εμπόδιο (όπως διαρρέεται ότι του έχουν δεσμευτεί από την ομάδα της Αρκαδίας). Διότι αν δεν υπήρχε αυτή η παράμετρος, η τιμητική -όπως την αντιμετωπίζει ο ίδιος παρά την αβεβαιότητα στην ΑΕΚ- πρόταση θεωρείται βέβαιο πως θα είχε γίνει ήδη δεκτή.

Μόνο κι εφόσον μόνο λοιπόν, ο Τσιώλης απαντήσει αρνητικά, θα εξεταστεί η περίπτωση του Βαγγέλη Βλάχου. Μια περίπτωση που εκτιμάται επίσης από τον Μαύρο, ωστόσο δεν είναι η μόνη που βρίσκεται στα υπόψη του, αν δεν εκπληρωθεί ο πρώτος στόχος που αναμφισβήτητα είναι ο τεχνικός του Αστέρα.

Πηγή: sport-fm

To Top