Ανακοίνωσε Σούλη Παπαδόπουλο

Προπονητής του Α.Ο Χανιά με κάθε επισημότητα είναι από σήμερα ο Σούλης Παπαδόπουλος.
Ο πρώην τεχνικός του Άρη που είναι από χθες στα Χανιά βρέθηκε σήμερα  στα γραφεία της ομάδας και παρουσία του νέου διοικητικού ηγέτη του Α.Ο.Χανιά Μιχάλη Τζουγκαράκη υπέγραψε το συμβόλαιο του που έχει ισχύ για ένα χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο Χανιά για την πρόσληψη του Σούλη Παπαδόπουλου αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σούλη Παπαδόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε το πρωί του Σαββάτου (5/7) στα γραφεία της ομάδας το νέο του συμβόλαιο και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.»

«Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Ο Χανιά για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Χανιώτικης ομάδας ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε ότι το ενδιαφέρον των διοικούντων τον Α.Ο.Χ ήταν αυτό που τον έπεισε να πει το ναι, ενώ υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό από την πλευρά του.

Αναλυτικά στην τοποθέτηση του ο νέος τεχνικός του Α.Ο Χανιά επισήμανε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση των Χανίων για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, αυτό που με έκανε να έρθω στην ομάδα του ΑΟ Χανιά είναι το ενδιαφέρον που μου έδειξαν. Εδώ και πολλές μέρες έχουν γίνει πάρα πολλές συζητήσεις και συναντήσεις και στην Αθήνα στον Πειραιά αλλά και εδώ στην Κρήτη. Σίγουρα θα χρειαστεί πάρα πολύ δουλειά, τόσο απο την δική μου πλευρά όσο και των συνεργατών μου, για να πετύχουμε τους στόχους.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα  δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως έκανα και σε όλες τις προηγούμενες ομάδες που συνεργάστηκα έτσι ώστε όταν φύγω απο εδώ να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Επειδή θα αναρωτιούνται αρκετοί γιατί διάλεξα ομάδα της footballleague θα πρέπει να ξέρουν ότι για μένα αυτό που μετράει είναι το ενδιαφέρον που μου δείχνουν οι ομάδες και πόσο με θέλουν πραγματικά, κάτι που έγινε και με τις προηγούμενες ομάδες που συνεργάστηκα.

Ο κόσμος επίσης να ξέρει ότι έχουν ήδη κλείσει κάποιες μεταγραφές όπως έχουν γίνει και ανανεώσεις ποδοσφαιριστών  καθώς όλο αυτό το διάστημα υπήρχε επικοινωνία με την διοίκηση σε θέματα σχεδιασμού της ομάδας.

Το φετινό πρωτάθλημα να γνωρίζουν όλοι  δεν θα έχει σχέση με το περσινό καθώς θα είναι πιο ανταγωνιστικό”.

πηγή: creteplus.gr

To Top