Η ώρα του Πρωτοδικείου, αναμένεται η παραίτηση Αθανασιάδη

Η ΠΑΕ Άρης αλλάζει και τυπικά σελίδα από αυτήν  την εβδομάδα . Σήμερα αναμένεται να παραιτηθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης, μια παραίτηση που θα ξετυλίξει το κουβάρι των εξελίξεων.

Τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί σε συγκεκριμένα βήματα: η αμέσως επόμενη κίνηση είναι να δρομολογηθούν οι ενέργειες για τον ορισμό διοίκησης από το Πρωτοδικείο. Με αυτό το δεδομένο και μετά τον ορισμό σχετικά με το ποιοι θα είναι στη διοίκηση, όπως διατυπώθηκε στη γενική συνέλευση της περασμένης Πέμπτης, σε αυτή τη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου θα είναι οι Αντώνης Ζαμπέτας (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος), Πάνος Στεφανίδης, Σταύρος Λαμπριάκος, Αλέκος Κατσιαούνης, ένας εκπρόσωπος του ΑΣ (ένας από τους Νίκο Παπαδόπουλο, Χρήστο Γρόλλιο) και ένας εκπρόσωπος που θα οριστεί από την Κοινωνία Μελών.
Την ίδια ώρα, όπως έχουμε σημειώσει από την πρώτη στιγμή, οι άνθρωποι που επωμίστηκαν το βάρος της επόμενης μέρας για τον Άρη σήκωσαν τα μανίκια και έπιασαν δουλειά.

Πέρα από το θέμα των πληρωμών (ήδη μοιράστηκαν, περισσότερο συμβολικά τα 77.000 ευρώ που συγκέντρωσε η επιτροπή σωτηρίας), ξεκίνησε μια πρώτη χάραξη γραμμής στο αγωνιστικό κομμάτι.

Οι δυο βετεράνοι ποδοσφαιριστές της διοίκησης Σταύρος Λαμπριάκος και Αλέκος Κατσιαούνης ενημερώθηκαν από τους Αγαπητό Αμπελά, Γιώργο Κολτσίδα και Γιάννη Μιχαλήτσο για όλα όσα αφορούν στο αγωνιστικό τμήμα των κίτρινων.

Όπως είναι γνωστό, ο τιμ μάνατζερ Αγαπητός Αμπελάς επικοινώνησε με όλους τους ποδοσφαιριστές που απέμειναν στο ρόστερ, ενημερώνοντας για την καταβολή μέρους των οφειλομένων. Παράλληλα γίνεται ένα πρώτο πλάνο σχεδιασμού του ποδοσφαιρικού τμήματος για την ερχόμενη περίοδο.

Ο Άρης αλλάζει θεαματικά. Πρέπει να ξεχάσουμε την φυσιογνωμία της ομάδας που γνωρίζαμε μέχρι τώρα, σε μια περίοδο, όπου η διοίκηση περιμένει τις αποφάσεις της ΕΠΟ για τις ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν.

Όπως σημειώνει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα “δημοκρατία”: “Είναι κοινό μυστικό ότι θα περάσει η πρόταση για δυο ανανεώσεις και τρεις μεταγραφές. Με αυτό το δεδομένο και με προϋπόθεση ότι η χρονιά που θα ακολουθήσει θα είναι σκληρής λιτότητας για την ομάδα, ήδη γίνονται οι πρώτες κινήσεις. Κινήσεις που ξεκαθαρίζουν ότι για να είναι βιώσιμος ο Άρης απαιτούνται μειώσεις μέχρι και 70% σε ορισμένα συμβόλαια. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Το πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες και το ποια στάση θα κρατήσουν αναμένεται με ενδιαφέρον.

Από κει και πέρα, ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η επέκταση της συνεργασίας με τον Νοέ Ακόστα.

Το συμβόλαιο του Ισπανού ήταν μονοετές, ωστόσο ο ίδιος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας για έναν ακόμα τουλάχιστον χρόνο. Αυτό έγινε σαφές από την πλευρά του παίκτη στην επαφή που είχε τις τελευταίες ώρες με την διοίκηση του Άρη.

Η προοπτική αυτή, πάντα, στο ενδεχόμενο να «περάσει» η δυνατότητα να μπορούν να κάνουν έναν αριθμό μεταγραφών και ανανεώσεων και οι ομάδες που δεν πήραν άδεια”.

To Top