Πρίφτης: “Τιμάμε τον άνθρωπο που αποτέλεσε έμπνευση για όλους τους Έλληνες”

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στον ρόλο που έπαιξε ο Νίκος Γκάλης και ο Άρης για να μπει το μπάσκετ στα σπίτια όλων των Ελλήνων.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: “Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που θα συμμετέχουμε σε ένα τόσο σπουδαίο αθλητικό γεγονός για την πόλη, τιμώντας μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού αθλητισμού και έναν άνθρωπο που αποτέλεσε έμπνευση για όλους τους Έλληνες, αλλά και να αναπτύξει όλη η χώρα μια μπασκετική κουλτούρα. Έναν παίκτη που μαζί με την τότε μεγάλη ομάδα του Άρη έβαλε το σπορ στα σπίτια των Ελλήνων. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη για την οργάνωση αυτού του τουρνουά αλλά και όλη την οικογένεια για την προσπάθεια να φέρει σε πέρας αυτό το τουρνουά” και πρόσθεσε: “Θα γίνει σπουδαίο τουρνουά, με πολύ υψηλού επιπέδου τουρνουά, αντάξιο του Νίκου Γκάλη”.

Κατέληξε ο τεχνικός του Άρη λέγοντας πως “για το αγωνιστικό πλαίσιο θα είναι ένα πολύ πλούσιο σε εμπειρίες διήμερο, θέλουμε να το απολαύσουμε. Δεν είναι τουρνουά της δυναμικότητάς μας, αλλά θα εμπλουτίσουμε τις εικόνες μας στην προσπάθεια που κάνουμε για να προετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα. Περιμένουμε τον κόσμο μας για να γεμίσει το γήπεδο και να συμβάλλει στην προσπάθεια που γίνεται”.

To Top