Ο Άρης “τσεκάρει” (και) Βαγγέλη Μάντζιο!

Ο Άρης θα επιδιώξει οι τρεις μεταγραφές – ανανεώσεις που έχει στην διάθεσή του σε αυτό το μεταγραφικό καλοκαίρι να είναι κινήσεις ιδιαίτερα προσεκτικές και αποτελεσματικές, βάσει πάντα των οικονομικών του δυνατοτήτων. Υπό αυτό το σκεπτικό στόχος των κίτρινων είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη μπαίνει ο Βαγγέλης Μάντζιος. Διοίκηση και προπονητής εξετάζουν όλες τις διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν στην εσωτερική αγορά για την κάλυψη της θέσης του επιθετικού. Ο Μάντζιος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ -είχε μονοετές συμβόλαιο- και συμπεριλαμβάνεται στους υποψήφιους προς απόκτηση ποδοσφαιριστές από την κιτρινόμαυρη διοίκηση.

Είναι μια λύση που μπορεί να φέρει άμεσα αποτελέσματα, γιατί ο παίκτης είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, είναι έμπειρος, είναι Έλληνας και για τα δεδομένα που διαμορφώνονται αποτελεί μια καλή λύση στην επίθεση. Με τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε είχε 22 συμμετοχές και 7 γκολ.

To Top