Πρωταθλήτρια Ελλάδας η γυναικεία ομάδα πυγμαχίας του Άρη!

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στην γυναικεία πυγμαχία αναδείχθηκε ο Άρης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε χθες στην Αθήνα.

Όπως ενημέρωσε ο ΑΣ Άρης “φορτωμένη με μετάλλια επέστρεψε η αποστολή της γυναικείας ομάδας πυγμαχίας του Άρη από το πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο κλειστό γυμναστήριο του Παναθηναϊκού από 12 έως 14 Δεκεμβρίου.

Η αποστολή του Άρη αποτελούταν από επτά αθλήτριες όπου μετά από τρεις αγωνιστικές μέρες όπου έδωσαν τα μέγιστα των δυνατοτήτων τους για την κατάκτηση της νίκης, κατάφεραν να ανέβουν και οι επτά στο βάθρο των νικητών κατακτώντας τρία χρυσά, δυο αργυρά και δυο χάλκινα μετάλλια.

Αναλυτικά, η Οβσεπιάν Ελένη ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία κορασίδων στα 66 κιλά , η Βλαχοδήμου Βασιλική ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία νεανίδων στα 75 κιλά, η Κοντούλη Στέλλα ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία γυναικών στα 69 κιλά, τα αργυρά μετάλλια κατάκτησαν , η Τσάμη Κατερίνα στη κατηγορία των νεανίδων στα 75 κιλά και η Σιαπάτη Αφροδίτη στην κατηγορία γυναικών στα 57 κιλά και τα χάλκινα μετάλλια η Κούγκα Ανδρομάχη στα 60 κιλά και η Γιάντση Χαρά στα 69 κιλά στην κατηγορία γυναικών.

Η αποστολή του Άρη ήταν η πιο μεγάλη ομάδα σε συμμέτοχη στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα με επτά αθλήτριες και αυτό αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα των γυναικών. Οι προπονητές του τμήματος Γκαβέζος Γιώργος και Κωστίδης Στέργιος όπως και ο έφορος του τμήματος Δημαρέλης Ανδρέας έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα των αθλητριών .

Θερμά συγχαρητήρια του Προέδρου και του Δ.Σ. του ερασιτέχνη για τις διακρίσεις που έφεραν στον Σύλλογο δέχθηκαν προσωπικά οι προπονητές και οι αθλήτριες μας”.

To Top