Παιχνίδι με… παγίδες, αλλά ένα το ζητούμενο σήμερα (17.00) στο Παλέ: Επιστροφή στις νίκες!

Επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις είναι το μοναδικό ζητούμενο και το μοναδικό “πρέπει” του Άρη στον σημερινό (17:00) αγώνα με τον American Genetics ΚΑΟΔ στο Αλεξάνδρειο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Προβλήματα υπάρχουν για τον Άρη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν δικαιολογία.

Ο Άρης θα έχει σήμερα στο ρόστερ του έναν παίκτη που δεν είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί (Τόρεϊ Τόμας), δύο παίκτες που ταλαιπωρούνται από ίωση (Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ) και έναν που πριν λίγες μέρες “χτυπήθηκε” από ίωση (Κώστας Χαρίσης). Αυτά είναι δεδομένα, αλλά όχι δικαιολογίες. Ο Άρης πρέπει να κερδίσει σήμερα τον ΚΑΟΔ και να μην δώσει το δικαίωμα στους διώκτες του να τον πλησιάσουν στη βαθμολογία.

Ο Δημήτρης Πρίφτης περιμένει να δει τον Άρη που έβλεπε μέχρι και το περασμένο Σάββατο. Μια ομάδα που είχε προσήλωση στην άμυνα, μια ομάδα που έβγαλε συνεργασίες, που πήγε στο ριμπάουντ, που είχε δημιουργία. Όχι την ομάδα που μόλις και μετά βίας έβαλε 60 πόντους στη Πάτρα και δέχθηκε 30 σε ένα δεκάλεπτο από μια ομάδα λιγότερο ποιοτική.

Προβλήματα έχει και ο ΚΑΟΔ. Η απουσία του Θόδωρου Ζάρα δεν είναι ασήμαντη. Το αντίθετο μάλιστα, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι Δραμινοί θα αγωνιστούν χωρίς τον πρώτο σκόρερ και καλύτερό τους παίκτη φέτος.

Είναι μια ομάδα ωστόσο που έχει αρχές και έχει βελτιωθεί πάρα πολύ με τις προσθήκες που έκανε, κυρίως στην περιφέρεια, με τους Παπαμακάριο, Τσαλδάρη και Τρότερ.

Ο Άρης πρέπει να επιστρέψει στα στάνταρ της απόδοσής του, κυρίως αμυντικά. Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο και κρύβει πολλές παγίδες, αν οι κίτρινοι δεν είναι 100% συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό τους πλάνο.

To Top