Καταστάλαξε στην αρχική ενδεκάδα μετά από μία εβδομάδα γεμάτη… δοκιμές

Εβδομάδα… δοκιμών θα μπορoύσε να χαρακτηριστεί αυτή που ολοκληρώνεται σήμερα, με την τεχνική ηγεσία του Άρη να εμφανίζεται μέχρι και την χθεσινή τελευταία προπόνηση ενόψει Αναγέννησης Γιαννιτσών αναποφάσιστη αναφορικά με τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας.

Μετά από πολλές σκέψεις και συνδυασμούς ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης κατέληξε χθες στους “11” που θα πατήσουν από την αρχή το χορτάρι του γηπέδου της Αναγέννησης, για να διεκδικήσει την δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Το μεγάλο ερωτηματικό και αυτό για το οποίο δεν είχε δοθεί ξεκάθαρη απάντηση μέχρι και χθες ήταν οι δύο παίκτες που θα αγωνιζόντουσαν στις πτέρυγες. Τελικώς, αυτοί θα είναι οι Σουνάς και Ν΄Λουντούλου, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, που μπορεί να είχαν ένα μικρό προβάδισμα έναντι των Νάκα, Παπαδόπουλου και Σταυρόπουλου, όμως τίποτα δεν θεωρούνταν δεδομένο.

Την εστία του Άρη θα υπερασπιστεί για ένα ακόμα παιχνίδι ο Φυσέκης που θα έχει μπροστά τους στην άμυνα τους Σαμαρά και Γκόλια. Στο δεξί άκρο θα αγωνιστεί ο Γεωργιάδης που διατηρεί για μία ακόμα αγωνιστική την θέση του, όπως και ο Λιόλιος στο αριστερό, αν και στην αρχή της εβδομάδας υπήρξε η σκέψη να αγωνιστεί ο Λιόνης, ώστε ο αριστερός μπακ του Άρη να πάρει κάποιες ανάσες.

Επιστρέφει στην αποστολή του Άρη ο Σανιά, αλλά και στην αρχική ενδεκάδα, όντας ο παρτενέρ του Καλογέρη στα χαφ, σε μία θέση που χρόνο συμμετοχής στις προπονήσεις της εβδομάδας τις πρώτες μέρες πήρε και ο Γκίνο που τελικά έμεινε εκτός αποστολής.

Στην επίθεση δεν παρατηρείται η παραμικρή διαφοροποίηση παρότι μεσοβδόμαδα αντί του Καπνίδη δοκιμάστηκε στην κορυφή δίπλα στον “σίγουρο” Μάουρο Πόι ο Γκαέλ Ν΄Λουντούλου.

To Top