Μία… επαγγελματική νίκη σε ένα πολύ μέτριο απόγευμα για τον Άρη (video)

Ο Παναγιώτης Ατματσίδης ήταν ο παίκτης που είχε χαρίσει τη νίκη στον Άρη στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον σημερινό αντίπαλο, την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Σε ένα αρκετά μέτριο απόγευμα οι “κίτρινοι” επικρατούσαν με 1-0 της Αναγέννησης και πετύχαιναν την δεύτερη από τις έξι νίκες που πέτυχε στον πάγκο του Άρη ο Πάουλο Κάμπος σε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Το μοναδικό τέρμα του Άρη πέτυχε ο  Ατματσίδης με εξ΄επαφής πλασέ στο 56΄μετά από κόρνερ του Προβατίδη. Ο πρώην πλεόν μεσοεπιθετικός των “κίτρινων” έλυσε τον “γόρδιο δεσμό”, ωστόσο για να γίνει αυτό έπρεπε οι φιλοξενούμενοι να μείνουν με δέκα παίκτες τέσσερα λεπτά νωρίτερα με αποβολή του Σιδηρόπουλου (δεύτερη κίτρινη κάρτα).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής:

Άρης: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός (69′ Χιντατσέλι), Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λιόλιος, Προβατίδης, Παπαδόπουλος (46′ Λεμονής), Ατματσίδης, Σουνάς, Καπνίδης, Πόι (78′ Ρένια).

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Κατρατσέας, Μπάμπαλης, Αγτζίδης, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης (89′ Καπουσούζης), Σάρρος, Καρακάσογλου, Λυσίτσας (80′ Πομάκης), Μωυσιάδης, Μπάρμπας (67′ Γκάρτσιος), Κιόρτσης.

To Top