Δίχως τον Ζλάταν αλλά με την … υποθήκη του Σεπτέμβρη

Στο δρόμο που χάραξε στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη με τη συναρπαστική της νίκη 3-2 στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης φιλοδοξεί να βαδίσει και απόψε η Παρί Σεν Ζερμέν υποδεχόμενη την Μπαρτσελόνα για την πρώτη πράξη των προημιτελικών του Champions league.

Όπως και απόψε έτσι και τότε οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν είχαν στη σύνθεση τους τον ηγέτη και σούπερ –σταρ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που είναι τιμωρημένος για την πολύκροτη αποβολή του στο ματς με την Τσέλσι στον προηγούμενο γύρο αλλά είχαν επικρατήσει 3-2.

Στα  επιπλέον μείον για την ομάδα του Λοράν Μπλαν είναι αναμφίβολα η απουσία του εκ των σκόρερ στον αγώνα εκείνο Νταβίν Λουίζ καθώς είναι λαβωμένος ο διεθνής Βραζιλιάνος αμυντικός  αλλά και ίσως το σημαντικότερο η αγωνιστική κατάσταση του Μέσι και γενικά της αντιπάλου την παρούσα χρονική στιγμή.

Μπορεί οι Καταλανοί να προέρχονται από την ισοπαλία 2-2 στη Σεβίλλη  στο ισπανικό πρωτάθλημα αλλά με τον Αργεντίνο σούπερ-σταρ σε δαιμονιώδη φόρμα μέσα στο 2015 είναι αναμφίβολα το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση αν και οι Παριζιάνοι έδειξαν τις τεράστιες τους δυνατότητες στην επική πρόκριση κόντρα στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο για να φθάσουν στα προημιτελικά.

Πέραν του Ιμπραΐμοβιτς τιμωρημένοι για τους γηπεδούχους είναι και οι Βεράτι και Οριέ και λαβωμένος ο Τιάγκο Μότα ενώ στους φιλοξενούμενους  μοναδική απουσία αυτή του Ντάνιελ Άλβες λόγω καρτών ενώ για μία ακόμα φορά ο τεχνικός της  Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να στηριχθεί στον μακροχρόνια λαβωμένο Φαρμάελεν.

Η σημερινή μονομαχία των δύο ομάδων είναι η 3η εφετινή και 8η συνολικά  με την Μπαρτσελόνα  να έχει τρεις νίκες , μία παραπάνω από την αντίπαλο της.

πηγή: onsports.gr

To Top