Τους βάζει… παρωπίδες: “Εμείς τον στόχο μας! Και μόνο το όνομα του Άρη τους προσθέτει άγχος…”

Θέλοντας και μη στο πίσω μέρος του μυαλού όλων στο Κλεάνθης Βικελίδης την Κυριακή θα υποβόσκει η εξέλιξη και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στο “Ανθή Καραγιάννη” της Καβάλας.

Εκεί όπου, θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Άρη στην κατηγορία, με τους “κίτρινους” να αναμένουν την πολυπόθητη βαθμολογική απώλεια του Πανσερραϊκού -όποια κι αν είναι αυτή- ώστε να τον προσπεράσουν επιτέλους στην βαθμολογία και να αλλάξουν το ρου της ιστορίας.

Αφουκραζόμενος την αγωνία που υφίσταται ήδη και θα είναι διάχυτη ακόμα πιο πολύ τις επόμενες μέρες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είναι αποφασισμένος να βάλει… παρωπίδες στους παίκτες τους και να τους κρατήσει απόλυτα συγκεντρωμένους στο δικό τους παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου.

“Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας! Δεν πρέπει να νοιαζόμαστε τι κάνουν οι άλλοι ,ούτε τώρα, ούτε καν κατά τη διάρκεια του αγώνα…”, τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός για να ολοκληρώσει:

“Και μόνο το όνομα του Άρη που θα βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού τους θα τους ασκήσει πίεση και θα τους δημιουργήσει άγχος στο παιχνίδι τους. Εμείς οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι”.

To Top