ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Χρωστάμε κάτι στον κόσμο του Άρη και θα το ανταποδώσουμε”

Ο Νίκος Τσουμάνης επέστρεψε στον Άρη και αναφέρθηκε στο ρόστερ της ομάδας, τον κόσμο, αλλά και τους Θοδωρή Καρυπίδη και Νίκο Αναστόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Υellow radio:

Για τον Καρυπίδη: “Έχει πολλές φιλοδοξίες και θέλει να κάνει πολλά στην ομάδα. Είναι άνθρωπος που κάνει αυτά που υπόσχεται. Ένας λόγος που μας έπεισε είναι αυτός”.
Για τον Αναστόπουλο: “Ήταν και στην ομάδα όταν ανέβηκε και γνωρίζει καλά το σύλλογο. Το πέρασμα του από το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι γνωστό και μόνο καλά λόγια μπορείς να εκφράσεις γι αυτόν. Αν έχουμε υγεία, όλα θα πάνε καλά”.
Για το ρόστερ: “Είναι όλοι παίκτες αξίας. Πρέπει να καθαρίσει το συντομότερο η άνοδος και να μην σκεφτόμαστε τίποτα άλλο”.
Για την ετοιμότητα της ομάδας: “Το κλίμα που έχουμε είναι πολύ καλό και θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα μας. Με την έλευση και του προπονητή όλα θα πάρουν το δρόμο τους για το πρωτάθλημα”.
Για τον κόσμο και το ‘”Κλ.Βικελίδης”: “Ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά μπροστά στο κόσμο του Άρη. Θέλω να ζήσω καλές στιγμές με την ομάδα και τον κόσμο γιατί σε αυτό τον κόσμο μόνο χαρές αξίζουν. Χρωστάμε κάτι στο κόσμο και θα του το ανταποδώσουμε”.
To Top