ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κανένας περιοριστικός όρος σε Σαρρή

Ο Γιώργος Σαρρής, απολογήθηκε στον ανακριτή για το σκάνδαλο με την κάρτα υγείας, αλλά δεν του επιβλήθηκε κάποιος περιοριστικός όρος όπως και στο πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Γιάννη Σιγάλα.

Αποχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής από το γραφείο του ανακριτή, Γιώργου Ανδρεάδη, ο Γιώργος Σαρρής.

Ο τέως πρόεδρος της ΕΠΟ απολογήθηκε για την υπόθεση της κάρτα υγείας. Όπως έγινε γνωστός δεν του επιβλήθηκε κάποιος περιοριστικός όρος, ενώ το ίδιο συνέβη και με το πρώην διοικητικό μέλος της ΕΠΟ, Γιάννη Σιγάλα.

Την Πέμπτη απολογήθηκαν ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος Βασίλης Χατζηαποστόλου και τα πρώην μέλη Χρήστος Σάββας και Γιάννης Δεσύλλας, που μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος αποφάσισε να μην τους επιβληθεί περιοριστικός όρος.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση αντιμετωπίζουν κατηγορίες δύο ακόμη πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, Σοφοκλής Πιλάβιος, αλλά και ο νυν Γιώργος Γκιρτζίκης. Ο τελευταίος ήταν ταμίας της ομοσπονδίας την εποχή που υπογράφτηκαν οι συμφωνίες για την κάρτα υγείας και σε περίπτωση που του επιβληθούν περιοριστικοί όροι, μπορεί να τεθεί θέμα ηγεσίας στην ΕΠΟ και να αναζητηθεί ξανά πρόεδρος.

Το σκάνδαλο με την κάρτα υγείας είναι ένα πρόγραμμα που είχε εκπονηθεί με συμβάσεις από το 2005, αλλά ουδέποτε υλοποιήθηκε (παρότι ανανεώθηκε) και ζημίωσε την ΕΠΟ με ποσό που μπορεί να ξεπερνά τα 29 εκατ. ευρώ.

πηγή: sportfm.gr

To Top