ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιστροφή με επιτυχίες για τον τζουντόκα του Άρη

Ο τζουντόκα του Άρη, Κωνσταντίνος Καρακουζίδης, επέστρεψε δριμύτερος στην ενεργό δράση, συμμετέχοντας το Σάββατο 7/11 στο 2ο διεθνές τουρνουά Spartiates Cup, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Ο Καρακουζίδης, παίζοντας σε μία από τις δυσκολότερες κατηγορίες, τα -73 κιλά ανδρών, κατόρθωσε να κερδίσει δύο αγώνες σκοράροντας Ippon και φορώντας για άλλη μία φορά το σήμα του Άρη στο στήθος.

Στη συνέχεια, ωστόσο, ηττήθηκε στους επόμενους γύρους από τους αντιπάλους του στην ίδια κατηγορία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του τμήματος τζούντο του Άρη:

«Σίγουρα, πέρα από την αγωνιστική εμπειρία που απεκόμισε, για τον Κώστα και για εμάς στον Α.Σ. Άρη οι δύο αυτοί αγώνες ήταν πραγματικά μία διάκριση, καθώς ο ίδιος απουσίαζε για καιρό από το στρώμα λόγω της στρατιωτικής του θητείας πέρυσι, η οποία τον έκανε να απέχει δυστυχώς από πολλές προπονήσεις.

Το αποτελέσματα, λοιπόν, του Κώστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι εξαιρετικά, αφού μετά από τόσο καιρό αποχής από το τατάμι, και με λίγη προπόνηση κατάφερε να περάσει τους πρώτους γύρους ενός διεθνούς τουρνουά.

Στον Α.Σ. Άρης είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τον Κώστα και ευχόμαστε “εις ανώτερα” καθώς η προετοιμασία του για το πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών μαζί με την υπόλοιπη ομάδα τον επόμενο μήνα συνεχίζεται και θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα καρποφορήσει!».

To Top