ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιούχα στο Μιλάνο μετά την ήττα από τη Λιμόζ! Ρέπεσα: “Αξίζουμε 100% τις αποδοκιμασίες!”

Η ήττα από τη Λιμόζ εξόργισε τους Μιλάνεζους που στο τέλος του αγώνα αποδοκίμασαν τον Ρέπεσα και τους παίκτες του για το τραγικό τέλος στην κανονική διάρκεια της φετινής Ευρωλίγκας.

Ο Κροάτης τεχνικός τόνισε πως “είναι πολύ δύσκολο να πω κάτι έξυπνο. Το αποτέλεσμα δεν είχε βαθμολογική σημασία, αλλά ήθελα μια νίκη για το πρεστίζ μας, για να βελτιώσουμε την αυτοπεποίθησή μας, να επιβεβαιώσουμε ότι προοδεύουμε. Ξεκινήσαμε τον αγώνα πολύ χαλαροί και χωρίς να έχουμε έμπνευση. Λυπάμαι πολύ και καταλαβαίνω τον κόσμο που είναι ανικανοποίητος”.

Πρόσθεσε ο Ρέπεσα ότι “μετά το Ζάγκρεμπ (νίκη επί της Τσεντεβίτα) είχαμε 10.000 κόσμο με την Κάπο Ντ’ Ορλάντο. Πρέπει να το σεβόμαστε αυτό και να ευχαριστούμε τον κόσμο. Αξίζουμε 100% τις αποδοκιμασίες”.

Ο Ρέπεσα αναφέρθηκε και στην συνέχεια της Αρμάνι στο Γιούροκαπ: “Είναι μια σκληρή διοργάνωση στην οποία κάθε παιχνίδι μετράει πάρα πολύ, γιατί αν τα μπερδέψεις, δεν έχεις χρόνο να τα διορθώσεις. Πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά και προσεκτικά για κάθε ένα παιχνίδι”.

To Top