Συμβόλαιο 50.000 λιρών τη… βδομάδα έχει ο Σίσκο!

Στις 22 Ιουνίου δημοσίευμα της “Chronicle” στην Αγγλία ανέφερε πως η Νιουκάσλ προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από το συμβόλαιο του Σίσκο, ο οποίος δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Πρέμιερλιγκ. Τι συμβόλαιο έχει ο 26χρονος επιθετικός; 50.000 λίρες την βδομάδα!

Είναι προφανές ότι από τότε μέχρι σήμερα η Νιουκάσλ έκανε πολλές προσπάθειες να δώσει τον Σίσκο σε κάποια ομάδα, όμως με καμία δεν επήλθε συμφωνία. Ούτε καν με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, την οποία βοήθησε ο Σίσκο να κερδίσει την άνοδό της στη Πριμέρα Ντιβιζιόν πέρσι με 16 συμμετοχές και 3 γκολ. Οι συμμετοχές είναι λίγες επειδή είχε έναν τραυματισμό, όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ.

Η Λα Κορούνια πλήρωσε πέρσι ένα μέρος του συμβολαίου του και όχι το μεγαλύτερο, το οποίο πλήρωνε κανονικά η Νιουκάσλ. Είναι, όμως, μεγάλο “πλήγμα” για την αγγλική ομάδα να πληρώνει 50.000 λίρες (περίπου 60.000 ευρώ) την βδομάδα για έναν παίκτη που της ανήκει, αλλά δεν παίζει. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Σίσκο έχει συμβόλαιο πάνω από 2 εκατ. ευρώ ετησίως, χρήματα που εννοείται ότι δεν μπορεί να προσφέρει ο Άρης. Απλώς οι κίτρινοι ποντάρουν στο γεγονός ότι βρισκόμαστε στα τέλη Αυγούστου, η Νιουκάσλ πιέζεται και θα θέλει να πληρώσει στον παίκτη της όσα λιγότερα γίνεται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κίτρινοι μπορούν να αποκτήσουν τον Σίσκο αν δώσουν περίπου 150.000 ευρώ και τα υπόλοιπα του συμβολαίου του θα βγουν από τα ταμεία της Νιουκάσλ.

To Top