ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Να μη δώσουμε μεγαλύτερη σημασία από την πραγματική στη νίκη! Όλα κρίνονται στα πλέι οφ”

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν αλλάζει τροπάριο ούτε μετά τη νίκη στην Πυλαία και πράττει άριστα. Χαμηλά η μπάλα, γιατί όλα κρίνονται στα πλέι οφ και ήδη από τώρα σκέφτεται πώς θα πρέπει να διαχειριστεί το μυαλό των νεαρών παικτών του μετά από μια όντως πολύ σημαντική νίκη.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι, έχει την ιδιαιτερότητα του ντέρμπι, αλλά πρέπει να μείνουμε στην ουσία που είναι οι δύο βαθμοί. Όλα κρίνονται στα πλέι οφ. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι. Μας δίνει αυτή η νίκη ένα αβαντάζ, αλλά έχει τόσο πολύ δρόμο ακόμα που πολλά μπορούν να συμβούν. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι”.

Πρόσθεσε πως “ξεκινήσαμε χαλαρά, δεν είχαμε την ενέργεια που έπρεπε, δεν ήμασταν μαχητικοί, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε 12 επιθετικά ριμπάουντ και πετύχαμε κρίσιμα σουτ σε καθοριστικά σημεία του αγώνα. Αύριο ταξιδεύουμε και προχωράμε. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ”.

Ρωτήθηκε αν αισθάνεται πιο ήρεμος μετά από αυτή τη νίκη και απάντησε: “Το αντίθετο. Με αγχώνει πολύ αυτή η νίκη. Το πιο δύσκολο στον αθλητισμό είναι να κοντρολάρεις τα συναισθήματα σου και να είσαι προσγειωμενος. Μας δίνει σίγουρα μια ανάταση αλλά δεν πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία από αυτή που πραγματικά έχει αυτή η νίκη. Πολλές φορές ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σε επηρεάζει, υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Αυτή είναι η δυσκολία, να συμμαζέψω το μυαλό των νέων παιδιών…”.

Για τον Τσούπκοβιτς σχολίασε: “Η εμφάνισή του αποδεικνύει ότι είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι. Είναι προπονημένος, έχει σωστή νοοτροπία και ήταν έτοιμος. Μας χαροποιεί και δικαιώνει τη δική του προσπάθεια…”.

To Top