ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αρχίζει η αντεπίθεση για την 3η θέση, πρώτο εμπόδιο το Λαύριο! (PRESSARIS – LIVE, 17:00)

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που ο Άρης θα πρέπει να εκμεταλλευτεί στο ακέραιο για να κάνει την αντεπίθεσή του για την διεκδίκηση της 3ης θέσης στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η αρχή γίνεται σήμερα (17:00) απέναντι στο Λαύριο, το οποίο οι κίτρινοι υποδέχονται στο Αλεξάνδρειο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Το Λαύριο είναι ομάδα που δίνει τη μάχη της για να κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία και προς το παρόν τα καταφέρνει, έχοντας πέντε νίκες σε 16 αγώνες. Είναι η ομάδα που μπήκε στο πρωτάθλημα από το… παράθυρο, εκμεταλλευόμενη την αποχώρηση του ΚΑΟΔ, γιατί ήταν τρίτη πέρσι στην Α2.

Δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αν υποτιμηθεί, γιατί έχει παρουσιάσει ανταγωνιστική εικόνα στα περισσότερα παιχνίδια του, είτε εντός, είτε εκτός έδρας και χρειάζεται προσοχή από τον Άρη, που έχει ήδη επιβαρυνθεί σωματικά από το δύσκολο ταξίδι στην Λιθουανία και ψυχολογικά η ήττα από τη Νεπτούνας με τον τρόπο που ήρθε “πλήγωσε” την ομάδα.

Ο Άρης μετά την εκτός έδρας νίκη στην Πυλαία “κλείδωσε” την θέση του στην πρώτη τετράδα και πλέον έχει κάθε δικαίωμα να κοιτάξει προς τα πάνω, για την τρίτη θέση που αυτή τη στιγμή κατέχει η ΑΕΚ.

Εννοείται ότι θα πρέπει να κοιτάει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά η τετράδα αγώνων που έχει μέσα στον Φεβρουάριο του δίνει τη δυνατότητα να μην έχει απώλειες μέχρι το παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 12 Μαρτίου, όταν και κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί εν πολλοίς η κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Στο σημερινό παιχνίδι, οι κίτρινοι οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους ξένους του Λαυρίου, κυρίως στους Μπολντς και Κέσελι, οι οποίοι προστέθηκαν στο ρόστερ και το αναβάθμισαν ποιοτικά με την παρουσία τους.

To Top