ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Εύκολο να το λες, άλλο να το ζεις”

Ο Δημήτρης Πρίφτης παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν είχε την απαιτούμενη ενέργεια, ήταν κάτι που περίμενε όμως και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την σημαντική νίκη επί του Λαυρίου.

Ο τεχνικός των κίτρινων δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: “Συγχαρητήρια στους παίκτες. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, ειδικών συνθηκών και λόγω της προηγούμενης βδομάδας και λόγω της ιδιαιτερότητας του αντιπάλου. Είναι σημαντική μέρα και συνεχίζουμε. Θα ξεκουραστούμε μια μέρα και από Δευτέρα θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Αρμάνι. Καλή συνέχεια στο Λαύριο”.

Για το θέμα ενέργειας ρωτήθηκε και σχολίασε πως “η ομάδα δεν είχε την ενέργεια που θα θέλαμε, ήταν αυτό που περιμέναμε. Είναι εύκολο να το λες, αλλά αλλό να το ζεις και ειδικά το συγκεκριμένο ταξίδι. Εκεί που δεν πηγαίνουν τα πόδια, πρέπει να έχεις το μυαλό για να αντεπεξέλθεις”.

Για τις ζυμώσεις που γίνονται σε Ευρωλίγκα και FIBA σχολίασε: “Με τη διοίκηση έχω πολύ καλή συνεργασία και επικοινωνία, το συγκεριμένο αφορά αποκλειστικά τη διοίκηση, αυτή θα στασθμίσει θα αξιολογήσει και θα πάρει απόφαση”.

To Top