ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ χτυπάει σήμερα στο Μόναχο! Παρών ο Άρης με τον Νίκο Λάσκαρη!

Στο Μόναχο χτυπάει η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ σήμερα. Εκεί είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των εκπροσώπων όλων των ομάδων που έχουν προσκληθεί από την FIBA για να συμμετάσχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Εκεί θα είναι και ο Άρης με τον Νίκο Λάσκαρη.

Ο ιδιοκτήτης του μπασκετικού Άρη θα δώσει το παρών στη σημερινή συνάντηση και περιμένει να ακούσει ακόμα πιο συγκεκριμένα πράγματα για τη νεοσύστατη διοργάνωση. Οι κίτρινοι επέλεξαν να αγωνιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA για λόγους που θα αναλύσει ο κ. Λάσκαρης προσεχώς σε συνέντευξη Τύπου.

Το ενδιαφέρον σήμερα στο Μόναχο είναι ποιοι εκπρόσωποι ομάδων θα δώσουν το παρών. Είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει εκεί άνθρωπος από τη Βαλένθια και εκπρόσωπος της Μάλαγα, δύο από τις ομάδες που φαινομενικά αδικούνται από τη μείωση των ομάδων σε 16 που αποφάσισε η Ευρωλίγκα.

Η FIBA έχει υποστηρίξει ότι έχει μαζί της την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Τουρκία, τη Ρωσία και φυσικά την Ελλάδα. Μένει να φανεί στην πράξη ποιες ομάδες θα συνθέσουν τη νέα διοργάνωση και η διοργανώτρια αρχή να ανακοινώσει και τι θα προσφέρει σε αυτές τις ομάδες. Μεγάλο μέρος όλων αυτών των ερωτημάτων θα απαντηθούν σήμερα.

To Top