ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εμπειρία, ομοιογένεια και… Ντέιβις τα όπλα του Κόροιβου

Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα που το βασικό χαρακτηριστικό της είναι ότι διαθέτει Έλληνες και ξένους παίκτες έμπειρους στην ελληνική Α1, γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας και αυτό τον βοήθησε για να αποκτήσει σχετικά γρήγορα ομοιογένεια και συνοχή.

Ο Ντουέιν Ντέιβις είναι ο σταρ της ομάδας. Ο Αμερικανός γκαρντ – φόργουορντ είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει ο Κόροιβος. Σκοράρει 16,7 πόντους, είναι δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 284 πόντους και αποτελεί τον υπ’ αριθμό ένα κίνδυνο για τον Άρη.

Πολύ καλό πρωτάθλημα κάνει και ο Ντάρελ Χάρις, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα από πέρσι ως παίκτης του ΚΑΟΔ και φέτος στον Κόροιβο έχει 12 πόντους και 7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Οι Όμπι Τρότερ, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Δημήτρης Χαριτόπουλος είναι η δεύτερη γραμμή κρούσης του Κόροιβου, μια τριάδα με μεγάλη εμπειρία, ενώ σε αυτούς προστέθηκε στα τελευταία δύο παιχνίδια και ο πολύ έμπειρος Σλοβένος πλέι μέικερ, Αλεξάνταρ Τσάπιν.

Αυτός είναι ο βασικός κορμός της ομάδας του Χάρη Μαρκόπουλου και αυτούς θα πρέπει να περιορίσει πρωτίστως σήμερα ο Άρης.

Η στατιστική εικόνα του Κόροιβου στις 18 αγωνιστικές

koroivos_stat_2015-16

To Top