ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανέτοιμο το γυναικείο πόλο του Άρη

Ο Άρης μετά από πάρα πολλά χρόνια κατεβαίνει στο πρωτάθλημα των γυναικών της Β’ Εθνικής και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα πολύ θετικό γεγονός.

Η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι στηρίζεται από τους ανθρώπους και έχει γίνει ένας καλός προγραμματισμός, ώστε να ανέβει επίπεδο.

Ο προπονητής του Άρη, Φώτης Κώστας μίλησε στην pisina.net για τις βλέψεις της ομάδας του καθώς και για τη νεόδμητη ομάδα του.

Φώτης Κώστας – Προπονητής Άρη

«Η ομάδα είναι νεόδμητη. Είναι η πρώτη χρονιά ουσιαστικά στο πόλο  των γυναικών μετά από μια 20ετία για την ομάδα μας. Στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση και να συνεχίσουμε σε αυτό το τέμπο. Έχει γίνει μια μεγάλη επένδυση από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου στα τμήματα του ερασιτέχνη και αυτό είναι πολύ θετικό, καθώς δείχνουν πως αγαπάνε τον Άρη σαν σύνολο. Θα συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς για τουλάχιστο 3-4 χρόνια. Η ομάδα μας είναι πολύ νεανική και αποτελείται από κορίτσια γεννημένα από το 1999-2003 κατά βάση.

Για τα φαβορί σημείωσε: «Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος επίσης και σε οποιαδήποτε κατηγορία αγωνίζεται αποτελεί φαβορί. Κι εμείς έχουμε μεγάλη ιστορία, αλλά ξεκινάμε φέτος την προσπάθειά μας.

Για τους ανθρώπους που στηρίζουν τον Άρη είπε: Ο Άρης είναι ένας σύλλογος που στηρίζεται στο ποδοσφαιρικό του τμήμα, όπως άλλωστε συμβαίνει και με την πλειονότητα των σωματείων. Λόγω του ότι τα πράγματα στον ποδοσφαιρικό Άρη είναι ευοίωνα ασχολούνται οι άνθρωποί του και με τον ερασιτέχνη στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθειά μας. Έχουν δημιουργηθεί πολύ καλές συνθήκες και υπάρχει μεγάλος αριθμός παιδιών στις ακαδημίες του συλλόγου. Ο Άρης είναι μαγαζί – γωνία και από τη στιγμή που στρέφεται πολύς κόσμος στο πόλο λόγω και των επιτυχιών της εθνικής ομάδας αυτό είναι ευχής έργον για την υδατοσφαίριση συνολικότερα.

Για το πόλο στη Θεσσαλονίκη: «Εμείς προσδοκούμε στην ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη χωρίς προστριβές με τους υπόλοιπους συλλόγους, αλλά με συνεννόηση και συνεργασία. Θέλουμε να χτίσουμε ομάδες που να μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά σε εθνικά πρωταθλήματα».

Τό ρόστερ του Άρη Θεσσαλονίκης

Επώνυμο Όνομα Θέση
Κεχαγιόγλου Στέλλα Τερματοφύλακας
Καλαμποκίδου Ελίνα Φουνταριστός
Καλλέα Μαρία Περιφερειακός
Θεοδωράκη Μαρία Περιφερειακός
Παλημάνη Μαρία Περιφερειακός
Ανδρέου Έφη Περιφερειακός
Σαριαγιαννίδου Αναστασία Περιφερειακός
Σπούλου Βασιλική Περιφερειακός
Παπαστεργιάδου Ζαχαρένια Περιφερειακός
Παπαστεργιάδου Αγγελίνα Περιφερειακός
Καλοτραπέζη Χριστίνα Περιφερειακός
Λαμπρούση Ελεάννα Φουνταριστός
Βορδουνά Δήμητρα Περιφερειακός

Θοδωρής Νταλαγιώργος, Γιώργος Χρήστου

To Top