ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έξαλλοι σε FIFA-UEFA για την αναβολή

Δεν μπορούσαν να κρύψουν την εκνευρισμό τους οι εκπρόσωποι της FIFA και της UEFA, για τη ματαίωση της συνάντησης με τις ΠΑΕ, την οποία αποφάσισε ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1.

«Δεν υπάρχει συνάντηση! Είμαστε το ίδιο έκπληκτοι με εσάς. Δεν ξέρουμε τι να πούμε… Η ΕΠΟ μας είπε ότι αρνείται να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στο καταστατικό της, κάτι που χρειάζεται ώστε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στο θέμα της διαιτησίας. Η ΕΠΟ αρνείται οποιαδήποτε αλλαγή! Σας ζητάμε συγγνώμη για αυτήν την εξέλιξη. Αποχωρούμε και θα πάμε στη βάση μας για να συζητήσουμε με τα αρμόδια όργανά μας και να πάρουμε τις αποφάσεις μας για το ελληνικό ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της διεθνούς αντιπροσωπείας, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, στους παράγοντες των ΠΑΕ που τον άκουγαν εμβρόντητοι!

Ωστόσο, όπως τόνισε στους εκπροσώπους των ομάδων ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει ότι και να κάνει η ΕΠΟ.

«Ό,τι και να γίνει ό,τι και να κάνει η ΕΠΟ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει. Έχουμε συγκεκριμένο πλάνο και χρονοδιάγραμμα. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό. Βάσει καταστατικού και κανονισμών δεν μπορούμε να το δεχθούμε το ραντεβού, αφού δεν είναι παρούσα η ΕΠΟ. Λυπούμαστε γι’ αυτό, δεν θέλαμε μια τέτοια εξέλιξη, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε διαφορετικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η «απάντηση» της ΕΠΟ για τη ματαίωση

Η απόφαση για τη ματαίωση της προγραμματισμένης για σήμερα συνάντησης εκπροσώπων της Super League με την κοινή αντιπροσωπεία FIFA/UEFA στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ελήφθη από την ΕΠΟ προκειμένου:

1.Να προστατευτεί η εκκρεμούσα διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου της λίγκας κατά τη γενική συνέλευσή της στις 31/8/2016, και

2.Να μην μετατραπεί η κορυφαία αυτή συνάντηση σε πεδίο αντιπαράθεσης και εκλογικής αναμέτρησης μεταξύ εκπροσώπων των ΠΑΕ, βάσει σχεδίου που είχε προετοιμαστεί και προγραμματιστεί προς εκτέλεση από συγκεκριμένα κέντρα.

To Top