ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Δεν είμαι ικανοποιημένος και δεν πρέπει να είμαι! Πρέπει να αποκτήσουμε το αίσθημα της… πείνας!”

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και όπως ο ίδιος τόνισε δεν πρέπει να είναι ικανοποιημένος, διότι μόνο έτσι θα δημιουργηθεί και πάλι μέσα στην ομάδα το αίσθημα της… πείνας.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στην συνέντευξη Τύπου: “Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ, έκανε πολυ καλό παιχνίδι, είναι σπουδαία ομάδα, έχει αρκετές απουσίες, αλλά έχει την ποιότητα μέσα στο γήπεδο… Εμείς ήμασταν ανθεκτικοί για μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού, η διαφορά ουσιαστικά ήταν το (ποσοστό στο) δίποντο. Η ΤΣΣΚΑ, είναι εξαιρετική ομάδα στο να διαβάζει το σκριν στη μπαλα, κυρίως λόγω της παρουσίας των Τεόντοσιτς και Ντε Κολό. Είχαν 70% στα δίποντα και αυτό έχει να κάνει με την πάσα και κυρίως με τους δύο αυτούς παίκτες, που είναι δημιουργικοί και παραγωγικοί, στο να βάλουν τους υπόλοιπους παίκτες στο παιχνίδι.

Είναι ένα παιχνίδι προετοιμασίας, χρειάζεται πολλή δουλειά, πρέπει να βρούμε επιμέρους συνεργασίες, μεταξύ 2-3 παικτών, να μάθουμε ο ένας τον άλλον, να προσαρμοστούν στη λογική μας όλοι και επιθετικά και αμυντικά. Έχουμε έναν καλό προσανατολισμό αμυντικά, πρέπει να τον κάνουμε ακόμα πιο δυνατό και ταυτόχρονα να δείξουμε πιο εμφανή σημάδια βελτωσης στην επίθεση”.

Ο Πρίφτης επεσήμανε πως “ο κόσμος είναι πραγματικά πολύ κοντά μας και πάντα μας ενθαρρύνει και με την παρουσία και την συμπεριφορά του. Ο Άρης είναι ιδιαίτερη ομάδα και αυτό έχει να κάνει με την έντονη συνεισφορά του κόσμου μέσα στις τέσσερις γραμμές. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά του Άρη από τις υπόλοιπες ομάδες”.

Ρωτήθηκε αν οι απουσίες των Μαρμπλ – Σανικίτζε έπαιξαν ρόλο και απάντησε: “Δεν είμαι ικανοποιημένος και δεν πρέπει να είμαι. Στόχος είναι να φτιάξουμε και πάλι το αίσθημα… πείνας μέσα στην ομάδα, να μην σταματάμε να είμαι πεινασμένοι μέσα στο γήπεδο”.

To Top