ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξεπέρασε και το εμπόδιο της Θέτιδας, 3-0 ο Άρης!

Το “2 στα 2” έκαναν οι γυναίκες του Άρη, που επικράτησαν με 3-0 σετ της Θέτιδας στο ΔΑΚ Πυλαίας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών.

Αυτή, λοιπόν, είναι η τρίτη φετινή νίκη για τις “κίτρινες”, που επικράτησαν την περασμένη Τετάρτη με 3-2 στην Ηλιούπολη της ομώνυμης ομάδας, αλλά και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 3-0 των Μακεδόνων Αξιού.

Τα κορίτσια του Δημήτρη Σολκίδη φαίνεται πως έχουν γυρίσει για τα καλά σελίδα, μετά τις δύο σερί ήττες από Πανναξιακό και Παναθηναϊκό και βλέπουν με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας:

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη (και τρίτη συνολικά) πανηγύρισε ο Άρης που επικράτησε με 3-0 της Θέτιδας στην Θεσσαλονίκη.

Οι κίτρινες στο πρώτο σετ μετέτρεψαν το 7-5 σε 12-7 και κράτησαν αυτή τη διαφορά ως το τέλος.

Στο β’ σετ η Θέτιδα μέχρι το 9-9 έδειχνε πιο ανταγωνιστική, ωστόσο σε εκείνο το σημείο δέχθηκε ένα σερί 10-1 για το 19-10 και το 2-0 ήρθε σχετικά εύκολα ενώ και στο τρίτο σετ ο Άρης πήρε από νωρίς μια σημαντική διαφορά (16-19) με την Θέτιδα να μειώνει προς το τέλος στους τρεις πόντους, αλλά η γηπεδούχος ομάδα έφτασε στη νίκη.Τα σετ: 25-20, 25-16, 25-20

Άρης (Σολκίδης): Πεσόα, Αλεξάκου, Κωνστανινίδου, Καετάνο, Νίκιτς, Καραφουλλιδου, Κελεσίδου –λ / Γουγούση, Πήττα, Χαραβελούλη, Σταματίου

Θέτις Β.( Γεωργοπούλου): Κιουτσιούκη, Αργυροπούλου, Τουρνάκη, Χριστινίδου, Μελετιάδη, Βαρουδάκη, Ξυντάρα -λ / Τοντάι, Λεωνίδου, Κερασιώτη”.

 

To Top