ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πεσόα: “Σπουδαία ομάδα ο Άρης, χαρούμενη που είμαι εδώ!”

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη έκανε το «2 στα 2» το περασμένο Σάββατο, νικώντας εύκολα την Θέτιδα Βούλας και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας της Α1.

Επόμενος αντίπαλος των κοριτσιών του Δημήτρη Σολκίδη, που δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους, μετά τις δύο σερί ήττες από Πανναξιακό και Παναθηναϊκό, είναι ο Αίας Ευόσμου, σ΄ ένα ακόμα τοπικό ντέρμπι, μετά από εκείνο με τους Μακεδόνες Αξιού.

Μία από τις κορυφαίες αθλήτριες του Άρη στη νίκη επί της Θέτιδας ήταν η Βραζιλιάνα πασαδόρος της ομάδας, Βιβιάνε Πεσόα, η οποία μίλησε στην Arena Press για τις πρόσφατες επιτυχίες των «κίτρινων», αλλά και για τη συνέχεια.

«Η ομάδα μας είναι καλύτερη μέρα με τη μέρα. Ήταν μια καλή νίκη αυτή απέναντι στην Θέτιδα το Σάββατο για εμάς, ώστε να πάρουμε ψυχολογία για τη συνέχεια», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει:

«Προπονούμαστε αρκετά και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά». Τέλος, αναφερθείσα στο ματς με τον Αίαντα Ευόσμου είχε να πει:

«Είναι ένα παιχνίδι, που θέλουμε να παίξουμε καλά και το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα παίξουμε καλά», για να καταλήξει:

«Είμαι χαρούμενη που είμαι σε μία σπουδαία ομάδα, όπως είναι ο Άρης, και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

To Top