ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέσσερα μετάλλια για τους “κιτρινόμαυρους” τζουντόκα

Οι παίδες του τμήματος τζούντο του Άρη συνεχίζουν ακλόνητοι την πορεία τους στα Γιάννενα.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή οι «κιτρινόμαυροι» διέπρεψαν για ακόμη μία φορά στο τουρνουά, που διεξήχθη στα Γιάννενα-Καλπάκι.

Συγκεκριμένα, ο Μπουντούρης Γεώργιος κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία του, στους παίδες Β΄, χαρίζοντας στην ομάδα το χρυσό μετάλλιο μετά από εξαιρετικούς αγώνες!

Παράλληλα, το αργυρό κατέλαβαν οι Ματουσίδη Αικατερίνη και Αλεξίου Μιχαήλ στις κορασίδες Β΄ και στους παίδες Β΄ αντίστοιχα!

Επίσης, την τρίτη θέση με διαφορά στην κατηγορία των παίδων Α΄ κατέκτησε ο Κουτσίδης Δαμιανός.

Πέραν, όμως, από τα μετάλλια οι Μπουντούρης Ανέστης, Μαχαιράς Κωνσταντίνος και Βάλτσης Θοδωρής βαθμολογήθηκαν στην 5η θέση ο καθένας στην κατηγορία του και ξεχώρισαν με τις ικανότητές τους, αλλά και για  το ήθος που διαπρέπει πάντοτε τους αθλητές του Α.Σ. Άρη.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος:

«Η 5η θέση δεν είναι καθόλου άσχημη σε αυτές τις ηλικίες και μας δίνει να καταλάβουμε ότι υπάρχει μεγάλη προοπτική στο μέλλον, καθώς οι ίδιοι οι αθλητές μας απεκόμισαν σημαντική αγωνιστική εμπειρία.

Τα αποτελέσματα των μικρών μας φίλων είναι αποτελέσματα μίας συλλογικής και χρόνιας προσπάθειας της οποίας οι καρποί μας προσδίδουν πάντοτε τόσο μεγάλη χαρά, αλλά και προσωπική ικανοποίηση για τον καθένα χωριστά!

Επόμενος σταθμός για την αγωνιστική μας ομάδα στους Άνδρες είναι το πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου στην Αθήνα».

To Top